mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Dün Çuval,bugün Tokat, Yarın ????

Türkiye Cumhuriyeti Devleti
Akepe hükümeti tarafından
Hayata geçirilen ihanet projeleri sayesinde
Hasta adam konumuna düşürülüp acziyet içinde bırakıldı
Fırsatı ganimet bilen dahili ve harici hainler el ele verip
Dün Irak'ta başımıza çuval geçirdiler
Bugün polisime Batman'da taş, Şırnak'ta tokat attılar.
Peki yarın ne olacak..!!!

Bir kaç gün önce Çanakkale zaferinin yıl dönümünde bu toprakları bize vatan yapan ecdadımızla gurur duyduğumuzu söyleyip gögsümüzü kabarttık acaba bizden sonra gelecek nesillerimizin gurur duymaları gögüslerini kabartmaları için biz ne yaptık!!!!

Başımıza çuval geçirilmesini suratımıza tokat atılmasını seyretmekten başka?





Tarih: 23 Mart 2011, 00:48 - İp: 78.***.**3.88
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

MECHULamca, yine de iktidar partisiyle alakası yok bu cesaretin.
Dediğin gibi, göz göre göre terör propagandası yapabilecek cesareti bulmaları bir süreçti. Er ya da geç bu olacaktı. Yani bu süreci, iktidardan bağımsız düşünmek gerekir.
AKP'nin sorumlu tutulacağı kısım, bu sürece karşı tutumu olabilir ki,gereğinden az ya da fazla birşey yaptığını düşünmemekteyim.

Ne yapalım şimdi ? yok sayıp, soykırım mı yapalım. "VAR" sayıp başımıza mı oturtalım ?
ikisini de yapamazsınız. çok hassas bir denge KÜRT SORUNU.

Demokratik adımlara aykırı müdahaleler yapamazsınız. yoksa, ortadoğu gibi karışır ortalık, sonra çıkar emperyal güçler, burnunu sokuverir.
"karışma" diyemezsiniz, çünkü ekonomik, teknolojik,sosyal,askeri... her anlamda bağlı ve bağımlısınız.

MHP'nin ileri milleyetçiliğiyle çözülmez bu sorun.

 

Tarih: 24 Mart 2011, 17:37 - İp: 78.***.**4.43
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

İMRALI'dakini kafaya takmanınçok mantıklı olmayacağını düşünmekteyim.
Asılsa idi , bitecek miydi ?
Neyin bedelini ödeyecez yahu ? Duygusal yaklaşımlar bunlar.Keşke asılsaydı, biraz yüreğimiz soğurdu, ama asılmadı diye olmuyor tüm bunlar.
O kadar önemsemeyin bu adamı. O geberseydi, yerine muhatap bir dolu adam çıkardı yumurtadan.
Terör meclisimize girmiş, siz İMRALI'yı sorun ediyorsunuz.

 

Tarih: 24 Mart 2011, 17:42 - İp: 78.***.**4.43
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yarında imamın ordusu.
emmi o deyil de yakında doğmamış çocuk hakkında da tutuklama kararı çıkartacaklar. ileride doğduğunda ergenekoncu olabilir diye.

 

Tarih: 24 Mart 2011, 20:58 - İp: 88.***.**1.144
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

müslüm baba yatak odasında basılınca nerede idin sen emmi. 1000 kişi iticacı diyende atılınca nerde idin. zavalıların dışarıda iş bulamaması için baskı yapılanda nerede idin sen.

 

Tarih: 24 Mart 2011, 23:57 - İp: 78.***.**9.35
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

müslüm baba hüseyin üzmezin evinde basılmış idi emmi
bekar arkadaş evine karı atmak adeti vakit gastecsindede var imiş demek

 

Tarih: 26 Mart 2011, 00:15 - İp: 88.***.**3.243
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

MECHULamca, yine de iktidar partisiyle alakası yok bu cesaretin. Dediğin gibi, göz göre göre terör propagandası yapabilecek cesareti bulmaları bir süreçti. Er ya da geç bu olacaktı. Yani bu süreci, iktidardan bağımsız düşünmek gerekir.
AKP'nin sorumlu tutulacağı kısım, bu sürece karşı tutumu olabilir ki,gereğinden az ya da fazla birşey yaptığını düşünmemekteyim


Ahhh desi ahhh..!
Keşke senin düşündüğün gibi bu süreç iktidardan bağımsız olsa
Ama malesefki kazın ayağı göründüğü gibi değil.
İsterseniz şöyle bir yakın tarih yolculuğuna çıkalım.

Lütfen dikkatli oku ve tarihlere dikkat et!!!

İmralıdaki bebek katili 56. DSP-ANAP hükümeti zamanı yani 15 Şubat 1999 günü yakalanıp Türkiye’ye getirildi ve İmralı’ya kondu.
MHP nin iktidar ortağı olduğu 57. DSP-MHP-ANAP hükümetinin iktidara geldiği tarih 18 Nisan 1999 dur.
Bebek katilinin idamına ilişkin iç hukukun 25 kasım 1999 tarihinde tamamlanmasıyla birlikte bebek katili AİHM bireysel başvuruda bulundu.
(Bebek katilinin AİHM ne bireysel başvuruda bulunmasının yolu 1997 yılında REFAH-YOL hükümeti döneminde kabul edilen AİHM 11 Nolu Protokol ile açılmıştır. Bu protokole imza atan isimler dönemin başbakanı Necmettin Erbakan onun öğrencisi olan Abdullah Gül ve Abdullatif Şener'dir.) Bebek katilin 11 nolu protokolden faydalanarak AİHM e yaptığı bireysel başvuru üzerine AİHM 30 kasım 1999 tarihinde ihtiyati tedbir kararı koydu. Bunun üzerine koaliasyon partileri liderleri Ecevit-Bahçeli-Yılmaz 12 Ocak 2000 tarihinde yaptıkları üçlü toplantıda terörist başının almış olduğu idam cezasını infazının AİHM mahkemesinin kararı açıklanıncaya kadar ERTELENMESİ yönünde görüş birliğine varılmıştır. DİKKATLE BKNZ

Bebek katilin idamının infazı için AİHM kararının açıklanması beklenirken MHP nin hükümet ortağı olduğu dönemde 3 Ekim 2001 tarih ve 4709 sayılı kanunla Anayasa'ya ''Terör, savaş ve çok yakın savaş suçlarına ölüm cezası verileceği hükmü kondu.''

1 Ağustos 2002 günü yasalarımızdan idam cezasının kaldırılmasına yönelik yapılan TBMM genel kurulunda yapılan toplantıda MHP nin Red oyu vermesine rağmen AKP, DSP, ANAP, YTP, SP, DYP nin ortak hareketi sonucu idam cezası kaldırılmıştır. 3 Ağustos 2002 Kanun numarası 4771.

BKNZ
BKNZ

İdam cezasının kaldırılmasına destek veren akp genel başkanı R. Tayyip Erdoğan aynı zamanda idam cezasının anayasal güvence altında kaldırılması talebinde bulunmuştur.

İdam cezasının kaldırılmasına yönelik TBMM de yapılan genel kurul da akp nin ikinci adamlarında Dengir Mir Mehmet Fırat MHP kürsülerine doğru ''asamadınız asamayacaksınız'' diye bağırdığı meclis kayıtlarında belgelidir.

2006 yılında akp tarafından hazırlanan yasa tasarısına bebek katilinin affına yönelik madde eklendi. (Muhalefetin tepkisi üzerine paketten çıkarıldı)

Kck davasında tutuklu bulunan Hatip Dicle nin ifadesi ile dağdan inen çapulcuların bizzat eski içişleri bakanı Beşir Atalay'ın organizasyonu ve telkiniyle yargılanmadan serbest bırakıldıkları mahkeme tutanaklarında yerini aldı.

Akepe tayfası açılım adı altında yürütülen yıkım projesinde imralıdan günlerce harita gelmesini beklemedi

Ahhh desi ahhh keşke bende senin gibi birazcık pozitif düşünebilsem
Ama malesef gördüklerim ve bildiklerim akepe tayfası hakkında pozitif düşünmeme musade etmiyor. Şu an akepe içerisinde akepe den milletvekili olmasaydım bdp den olurdum diyen kaç kişi var biliyormusun??? Her zaman söyledim bir kez daha söylüyorum akepe Türk İslam alemine sunulmuş bir truva atıdır.

 

Tarih: 26 Mart 2011, 01:45 - İp: 78.***.**6.144
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

bizde doğru düzgün muhalefet olmayışı gerçekten bir talihsizlik galiba. şu son yıllarda muhalefetin siyaset diye yaptığı tek şey, birkaç olaydan komplo teorileri üretip rakiplerini vatan haini ilan etmekten ibaret.

bu teorilerde hiç gerçek payı yoktur demiyorum. bence tüm gruplarda hainler de, çıkarcılar da vardır. ve hiçkimse hatadan münezzeh değil. ama münferit olaylar nazara verilip şunlar hain, şunlar amerikanın, şunlar rusun, şunlar da avrupanın adamı diye uydurulan masallara inanasım gelmiyor. çünkü herkeste var o teorilerden.

öte yandan, komplo teorisi üretmek çok kolay birşey. tek yapılması gereken, zaten hazır olan bir şablona argüman ekleyip çıkartmak. aponun yakalanmasından 2 sene önce olmasına rağmen 11 nolu protokolün hikayesini bile oraya koymanız buna çok güzel bir örnek olmuş. ayrıca bana öyle geliyor ki, eğer mhp o dönemde hükümet ortağı olmasaydı, o 7.5 saatlik zirveyi yapanlar da sizin hainler listenize dahil edilirdi. aynı şekilde, malum kazadan ötürü şu ünlü "sayın öcalan" argümanını da repertuardan çıkarttınız herhalde.

mesela, şamil tayyar da bir yazısında sizin bahsetmediğiniz diğer bazı olayları kullanarak bu konuda mhp'nin aleyhine bir komplo teorisi üretmiş. tıklayın.

#selcuk.t' tarafından 26.03.2011 04:31:35 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 26 Mart 2011, 04:30 - İp: 130.***.**3.165
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Haklısın okyanus ssal emmi. KEza vakit gazatası böyle emmi. ....

 

Tarih: 26 Mart 2011, 12:29 - İp: 88.***.**5.30
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

huvarda zihniyeti protesto ediyorum emmi

 

Tarih: 26 Mart 2011, 13:47 - İp: 85.***.**8.189
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

haklısın keza. hovardalık layik kesime mahsus olmalıdır. keza yaşar nuri öztürk hocamda karısı tarafından basılanda üzülmüş idim kendim basılmış gibi emmi.

 

Tarih: 26 Mart 2011, 23:38 - İp: 88.***.**5.30