gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

Dostluk Anlayışı

Merhaba netfoto ailesi
Son zamanlarda Site içerisinde pasif kullanıcı olarak takılmak zorunda kalıyorum,,malum sezonla birlikte işler yoğunlaştı.Fakat 3 sene öne üye olduğum netfotoğrafta çok garip şeylerle karşılaşmaya başladık,bunun sebebi ailenin büyümesi,ve bu büyük ailenin artık yavaş yavaş kontrolden çıkması.
Sakin olmayı,saygılı olmayı beceremiyoruz,site sahibinden çok şey beklemek yersiz,kolay değil bu kadar üye ile uğraşmak.Yaş ortalamsı yok..Aramızda çok tecrübesiz insanda var olgun sayabileceğimiz insanlarda..Çalıntı fotoğraflar konuluyor,din ve meshep ile tartışmalar ortaya çıkıyor,tehtitler ve onlarca gereksiz ve üzücü olaylar,,Şayet sahte olduğunu düşündüğünüz bir fotoğraf varsa kişinin özeline atın,uyarın onu..Toplum içinde bir kişiyi haklı olarak suçlamak onun kendini kontrolsüzce savunmasına sebeb olacaktır.Mantık dışı konuları ortaya sokanlarada cevap yazmamak en güzel cevap olacaktır.
Dostluk anlayışımızı kaybetmeyelim,nice üç senelerde burda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın..

Tarih: 27 Temmuz 2006, 14:26 - İp: 85.***.**8.68
profiterol
profiterol (üye)
Bursa / Meraklı

Sonuna Kadar Katılıyorum ... Umarım herkes bu yazılanı kendine göre benimser

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 14:30 - İp: 85.***.**8.154
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Haklısın, Gordi..

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 16:41 - İp: 85.***.**8.230
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 16:51 - İp: 81.***.**3.185
thalassa
thalassa (üye)
İstanbul / Amatör

Selamlar sn Gordi,

Öncelikle yeni yaşşınızı kutlarım.
Bu olayları çok büyütmeyin. Binlerce kişinin üye olduğu bir sitede son derece normaldir. başka birilerinin fotoğraflarının konulması bu büyüklükte bir site de açığa çıkmaması olanaksızdır.Koyan kaybeder genelde.
Diğer tartışmalara gelince bunlardan dolayı üzlmeye gerek yok, tam aksine sevinmek gerekir. insanlar birbirlerini n fikirlerince önemsemeyi öğrenmeliler.Anlamayı da, bu kusur değildir, tam aksine farklılıkların bilincine vardırır insanı. Başkaları da böyle düşünüyor-un farkında olmak değerli bir olgudur. Konular insanı kötü etmez, kötü eden biçimleridir.Etki ve tepki gereklidir.Özgür alanların varlığını başka türlü belirleyemezsiniz.

sevgiler

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 18:34 - İp: 85.***.**4.128
rf
rf (üye)
Bursa / Meraklı

sn gordi haklısınız...

büyüme engellenemez,sonuçta site yeni kişilere açık...bence iş kişilerde bitiyor...dürüst olmak lazım...

saygılar...

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 18:45 - İp: 88.***.**3.135
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

Bakın ne güzel,,Duyarlı olmak ve anlatılanı anlamak..Sorun büyük değil dediğim gibi köy kalabalık,,sorunlar çıkacak tabiki fakat ama ilk başta burda herkez insan,duyguları olan ve ortaya güzel birşeyler koyup beğeni toplamaya çalışan..Hatalar oluyor bir başkasının fotosu veya düşünceler,fikirler alıntılar,,çok sert olmamak lazım,,öğrteleim..yanlışıda doğruyuda.Aramızda çok genç tecrübesiz arkadaşlarımız var..Belkide toplumda görmediği saygıyı ve sorumluluğu sadece pc de bu tür dostluk siteelrinde görüp kendini buluyor.Sorumluluğu öğrensiznler,sevgiyi ve arkadaşlığı,,Bunu hep beraber yapalım,Kırıcıı olmayalım arkadaşlar..sevgiyle

 

Tarih: 27 Temmuz 2006, 20:27 - İp: 85.***.**0.12
  • 1