appendix
appendix (üye)
Kırklareli / Meraklı

Bunu Gördünüzmü

daha önce verildi mi bilmiyorum...http://web.comhem.se/~u53900029/Israil-filer/frame.htm

Tarih: 12 Ağustos 2006, 10:13 - İp: 85.***.**9.240
appendix
appendix (üye)
Kırklareli / Meraklı

Allah cezalarını vermez ise zaten araplar birşey yapmaz..suudi kralı ağzını açıp bir laf söyleyemiyor, hepsi petrol paraları ile zevke ve eğlenceye düşmüş . korkarım iş yine türklerle acemlere kalır

#appendix' tarafyndan 13.08.2006 06:17:57 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 06:15 - İp: 85.***.**9.240
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Arapların hepsi satılmış zaten amerika tarafından satın alınmış tek bildikleri karı ve eğlence buda sağlanınca gözleri kör kör oturuyolar hitlere ben kızgınım kökünü kazıyamamış bu lanetli yaratıkların ama allah edilen duları duyuyor yapılan vahşeti görüyor er geç verecektir belasını saltiks abi dualarına yürekten AMİN diyorum AMİN.

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 15:10 - İp: 85.***.**8.129
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hitlerinde yahudi olma ihtimali üzerinde duruluyor. Yaptığı işe yaramaz yahudileri öldürmekti sadece.İşi yarayanlar zaten kurtuldu. Tüm dünyada mazlum havası ile israil devletini kurdular.
Saltiksin duası maalese f olmayacak cinsinden dua. Adamların yüzlerce nükleer bombası var. Müslüman ülkelerin kaç tane acaba.

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 17:45 - İp: 81.***.**1.109
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

''halbuki baş zalim onlar ve muhakkak birgün allahın vaat ettiği gün gelecek ve yaradan tarafından lanetlenmiş olan o topluluk birgün cezasını görecek . ,nşaallah o günler yakındır. yarabbi sen sana inanmış kullarını koru ve şu an
seher vakitlerinde yaptığımız duaları kabül eyle.müslümanları kafir topluluklar üzerine üstün kıl.''


Ben bu kadar gerici bir yazı okumadım.Aşırı dincilik bu olsa gerek.Kendinden,müslümanlardan başka kimseyi düşünmeyen aşırı dinciler her zaman etraflarına korkuyu ve nefreti yaymışlardır.

En başta lanetlenmiş olan o topluluk bir gün cezasını görecek demek,bana kalırsa başka insanların acı çekmesinden zevk almak gibi birşeydir.

Onun dışında Müslümanları,diğer topluluklardan üstün kıl demek ise bencillik.

Bana kalırsa evet ben bir müslümanım ama olması gerektiği gibi.Gerçek müslüman büyüklüğünü kötülük düşünerek göstermez.Bana kalırsa söylenecek şey şu olmalıydı;


Allahım sen Müslümanları ve Gayrimüslümanları kendi yolundan çıkarma.İnsanların içlerine iyiliği ve güzelliği aşıla.Geri,gerici ve sana inanmayan toplumlara aklı,mantığı ve doğru inancı ihsan eyle.


Bu söylediklerim modern ve olması gereken bir müslümanın sarf edeceği cümleler.

Bunun dışında 'saltiks' nickli aşırı dinci görüşleri destekleyen gerici arkadaşlarımızın ise bu yazı ve yorumlarını şiddetle kınıyorum.Bunun dışında hiçbir kimsenin dini ve siyasi görüşlerine karşı çıkmadığımı,aksine kardeşlik temelleri üzerinde demokratik bir şekilde onlara saygı duyduğumu yineliyorum.

Allah bizleri AŞIRI DİNCİLERDEN KORUSUN!!!!!!!!

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 18:15 - İp: 85.***.**9.202
profiterol
profiterol (üye)
Bursa / Meraklı

Bu nasıl bir vahsettir böyle bunları yapanlar kesinlikle insan olamaz çok kötü oldum agzımı bozmak istemiyorum . ALLAH bizleri böyle hayvani insanlardan korusun

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 20:21 - İp: 85.***.**3.96
zax
zax (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Böyle durumlardan korunmak için 2 yöntem vardır.Ya israil gibi abd nin köpeği olursun yada bütün dünyanın kabullendiği ilim irfana ve dünya üzerinde etkisi olan bir ekonomiye sahip olmanız gerekiyor.

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 21:23 - İp: 85.***.**0.166
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

tevbe süresi 30.
Yahudiler, Uzeyr Allah'ın oğludur, dediler. Hıristiyanlar da, Mesîh (İsa) Allah'ın oğludur dediler. Bu onların ağızlarıyla geveledikleri sözlerdir. (Sözlerini) daha önce kâfir olmuş kimselerin sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan bâtıla) döndürülüyorlar!

maide 51.
Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez

bakara
88. (Yahudiler peygamberlerle alay ederek) ”Kalplerimiz perdelidir” dediler.Hayır; küfür ve isyanları sebebiyle Allah onlara lânet etmiştir.O yüzden çok az inanırlar.

Nisa Suresi

46. Yahudilerden bir kısmı kelimeleri yerlerinden değiştirirler, dillerini eğerek, bükerek ve dine saldırarak (Peygambere karşı) ”İşittik ve karşı geldik”, ”dinle, dinlemez olası”, ”râinâ” derler. Eğer onlar ”İşittik, itaat ettik, dinle ve bizi gözet” deselerdi şüphesiz kendileri için daha hayırlı ve daha doğru olacaktı; fakat küfürleri (gerçeği kabul etmemeleri) sebebiyle Allah onları lânetlemiştir. Artık pek az inanırlar.


144. Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz?

Al-i İmran

28. Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır

İmanın temeli, Müslümanları sevmek ve kafirleri sevmemektir.
hadis

Üç şey imanın lezzetini artırır: Allah ve Resulünü her şeyden çok sevmek, kendisini sevmeyen Müslüman'ı Allah rızası için sevmek, kafirleri sevmemektir
hadis



osmanlı denen arkadaşa cevabımdır bunlar ayet ve hadis allahın lanetlediğini ben neden lanetlemeyeyim.gatrı müslümleri allah kendi yolundan çıkarma diye dua edilirmi böyle bir bencillik varmi . yarabbi gayrimüslümlere hidayetet doğru yolu göster denir cahilliin bu kadarı olmaz.

allah selamet versin . ben aşırı dinciyim eğer aşırı dincilik yahudilerden nefret etmekse. aşırı dinci tabiri ne demekse din bir tane allahın kuralıda bir ya uyarsın ya da uymassın o kadar.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 06:37 - İp: 85.***.**1.171
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Tek söyleyeceğim şey şudur;
İYİ İNSANIN İÇİNDE NEFRET OLMAZ............

Hristiyanları yada Musevileri genellemek de çok yanlış.Ona bakılırsa Müslüman olupda içlerinde şeytana pabucunu ters giydirecek insanlarda var.

Diğer dinlerde de kötü insanlar var ama herkes kötüdür demek büyük bir cehalettir.

Benim inandığım Allah,böyle biri değil.Madem o dinleri lanetleyecek,o halde o insanların dünyaya geliş amacı nedir?

Alay edilmek yada siz direkt cehenneme gidiyorsunuz demekmidir?

Kesinlikle hayır.Dünya biz insanlar için bir sınav yeridir ve bu dünyadaki yaptığımız şeyler bizim sonumuzu belirleyecektir.

Kimse öyle doğuştan nüfusuna Müslüman yazıldığı için torpilliymiş gibi Cennete,kimsede Hristiyan yada Musevi olduğu için doğrudan cehenneme gitmez.

Allah'dan başka kimsede kimin sonunun ne olacağını bilemez.

Bu böyle biline.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 16:01 - İp: 85.***.**8.231
saltiks
saltiks (üye)
Denizli / Meraklı

dostum sen hangi dine inaniyorsun sana ayet diyorum hadis diyorum.öyle düşünüyorum böyle olmalı demek çok yalnış.

kimseye düşman ol demez kuran savaşmayı da emretmez lakin zülmedenlerle savaşmaya devam edin der.

din çocuk oyuncağı değil ben böyle düşünüyorum aslında şu şöyle olmalı demek çok büyük bir hata olacaktır.

bilmediğimiz konularda kurana hadislere ve fıkıh kitaplarına bakmalıyız .
bilmiyorsanız bir alime sorun diyor allah resülü.
sormak araştırmak öğrenmek okumak akıl etmek sürekli kuranın emrettiği konular. müslümanlar bu yüzden çok defa hatalara düşüyorlar.din gelenek görenek dini olmuş kadın başını örtmüş lakın altında streç pantolan tüm vücüd hatları belli . etrafta yalnışlık çok.

ayrıca biz herkese düşman olun demiyoruz .tevazü en güzel hasletlerden biridir .düşman nolunacak şey zihniyetler fikirler kötü amaçlar.hristiyan olan komşunuza düşmanlık güdün de demiyoruz.ama bir gayrımüslim karşısında da eğilmemek ezilmemek lazım.

israil bunu yapmak istedi lübnanda ki hristiyanları müslümanlara karşı kışkırtmak istedi başarılı olamadı zamanında . şimdi beyruttan kaçan hristiyanlar müslüman evlerinde ağırlanıyor sığınıyolar.

doğru bildiklerimiz aslında yalnış çıkabiliyor ,yalnış bildiklerimizde doğru. araştırmak okumak ve tevekkül etmek lazım .allah cümlemize kolaylık versin.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 17:17 - İp: 81.***.**6.101
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

''din gelenek görenek dini olmuş kadın başını örtmüş lakın altında streç pantolan tüm vücüd hatları belli . etrafta yalnışlık çok''


Şimdi bunu söylemen gereklimiydi.Bizim annelerimiz,ablalarımız da bu streç pantalonu giymekte.Ne yani günah mı?


Ben namusun dış görünüşte olduğunu sanmıyorum.Her şey beyinde bitiyor.


Çok duydum Türkiyenin bazı şehirlerinde,ramazanda oruç tutmayıp,dışarıda yemek yemek istediği için dövülen.

Bu müslümanlıksa ben müslümanlar adına üzülüyorum.

#osmanlı' tarafyndan 14.08.2006 20:08:50 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Ağustos 2006, 19:33 - İp: 85.***.**4.136