fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

Bir Yıldız Daha Kaydı...

arkadaşlar, sitemizden yavaş yavaş kopmalar oluyor sanırım.. usta diyebileceğimiz, demesek bile , bizim için değerli diyebileceğimiz, fotoğrafçı arkadaşlar, büyüklerimiz, belki de yüzünü bile görmediğimiz ama saygı ve sevgi beslediğimiz üyeler siteyi terk ettiler, ediyorlar..

mesala" bettyblue "vardı, gülhan hocam, bir zamanlar.. onu izleyerek çok şey öğrenmiştim... şimdi nerelerde acaba ?

bugün girdim ki siteye, "harmancı" hocam da ben ayrılıyorum demiş... çok üzüldüm...

yarın "kagemusha" abi, "savaşım" gibi usta dediğim, değer verdiğim diğer isimler de ayrılır giderse, tadı tuzu kalmaz bu sitenin...

tamam çok klasik bir konu, şakşakçı tayfasından muzdarip olma.. panctom abi de çok uğraştı bu konu üzerine ama hala , bu yüzden çekip gidenler var ve bu çok can sıkıcı bir durum...

kaliteyi desteklemeli ve daha çok emek vermeliyiz, gerek fotoğraflarımızda, gerek yorumlarımızda, kendi adıma acı bir ders oldu, ben de bugünden itibaren daha dikkatli ve daha da sert biçimde kalite arayışı içinde olacağım... herkesten rica ve arz ederim...

Tarih: 4 Ağustos 2008, 17:54 - İp: 78.***.**0.132
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Bu fotoğrafı tatarbey ve malazgirt1071'e hediye ediyorum
armağan tık

#harmanci' tarafından 05.08.2008 14:16:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 14:15 - İp: 78.***.**7.171
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör


hard diskte siteye yükleyebileceğim onlarca fotoğraf var...
Kendi kişisel tercihimdir ama pek yüklemek gelmiyor içimden...


Aslında işin bir de bu boyutu var. Ben şahsen galerileri geziyorum, forumda yorum yapan herkesin galerisine bakıyorum, merak ediyorum çektiklerini, kullandıkları ekipmanı. En nihayetinde burası bir fotoğrafçılık sitesi, gerek fotoğraf paylaşımının yapıldığı gerekse bilgi paylaşımının yapıldığı. Buradaki herkesin tek ortak noktası (herkesin) fotoğraf çekmeye ilgisidir. Elbette galeriye fotoğraf yüklemek ya da yüklememek kişisel tercih, ve evet her fotoğrafın galeriye yüklenmesi de yanlış yani kendi beğenmediğin fotoğrafı, gazete, dergiden çektiğin fotoğrafı yüklememelisin. Bu siteye üye olmamdaki asıl neden Fotoğraf çekmek konusunda kendimi eğitmektir ve çok faydasını gördüm, görüyorum. Ancak diğer büyük artısı da çok ilginç insanlarla sanal olarak da olsa (gerçi bir kısmıyla fiilen) tanışmak oldu.

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 14:16 - İp: 78.***.**5.148
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

oylesine sorduk ya,

acık konusayım arkhalenın gitmesi yada gitmemesi benım için bir fark yaratmaz.farklı gorusten herkese saygılıyım ama saygısızlık yapmadıgı ve karsısındakini yalan yanlıs ithamlarla kucultmeye calısmadıgı surece.zamanında benımle aynı tarafa yakın olsada boyle davrananlarıda uyardım.

asıl karsıt gorus bildirip,sanki herkesin evet sen haklısın sen ne muhtesem birisin adeta dehasın denmesini bekliyormuscasına, karsı cevap alınca sinire kesen olayı kişiselleştirenlerin, sonradan daga kusmesıdir bu dediginiz.

kayan yıldızlarında kendı secimidir saygı duymak lazım, ama ornegin bir ozzy baba gitmişken, tutupta ucgundur sitede gerilim ustune gerilim yasayan birilerinin arkasından bakmam.
her gidene agıt yakmam.(fujisever yanlıs anlama lafım sana ve asıl konuya degil.)

sizin linc dediginize,ben sitenin duzen işleyiş ve ortamını bilmeden, kişiler arası ilişkileri ve genel tutumu bilmeden kasım kasım kasılıp, herseyı yanlıs anlayıp, karsıdakinin tutumunu illaki negatif goren, her soze alınıp kusen, kustukce sinire kesen,sinirlendikce cirkinleşen insan sendromu diyorum.

sen sus bücür tavrı dediginizde arkadasım burda genel yaklasım bu, fazla kasma diyen adamlar sanırım?cunku sizlerde bende bir zamanlar ucgunluk yenı uyeydık.

buda oylesine bi cevap,baktım olmadı geyige vurcam işi

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 15:09 - İp: 85.***.**3.117
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

neyse gajin geyiğe vur gitsin benim de hiç bişey yazcek dermanım yok zaten amaaan napiyim giden gitsin diyorum acaip yorgunum kafa çalıştıramıycam gajin senin geyiğin iyi oluyo yaz bişeyler senden sağlam espriler çıkıyo ben herkesi beğenmem normalde

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:45 - İp: 81.***.**7.8
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

hadi leeeyn

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:47 - İp: 85.***.**3.117
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

çağdaş kışın gel buraya beraber kayarız

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:47 - İp: 81.***.**7.150
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

şakaşakcılık forumlarda damı basladı ne eray.. Ulan sabaha kadar espri yaptık. Gaijinin nesi var.. Ayar etme adamı.

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:48 - İp: 212.***.**9.195
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı


siz sabaha kadar yazıyosunuz ben 15 dakkada hızlı hızlı okuyorum, asırı doz espriden karnıma agrı giriyo.
yavas yavas aralarda bosluk bırakarak esprileşin.
kayalım tabi, ne guzel olur.

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:52 - İp: 85.***.**3.117
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kontras sen o geyikleri yaparken benim vücudumun muhtelif yerlerinde pireler bangi-camping, ip campazlığı ve çeşitli sporlarla meşgul oluyolardı. şimdi soğuk soğuk olmaz onlar kaçırdık bi kere.
benim forum anlayışımla televizyon anlayışım aynı, canlı denk gelirsem izlerim, yoksa "tüh kaçırdım" derim. bu arada senin kaliten tescillenmişti hatırlarsan. sitenin en komi.. şey yani en ince espriler yapan kıvrak zekalı üyesi seçilmiştin. kütleleri peşinden sürüklüyosun

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:54 - İp: 81.***.**7.8
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

Eray teşekkür ederim sanada bu cümleler yakışır. Bizde espri bitmez. Sitede oldugum muddetce naklen izleyebilirsin beni.

 

Tarih: 5 Ağustos 2008, 16:58 - İp: 212.***.**9.195