flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

Ağzı Olan Konuşuyor

Habertürk Dün akşma AA ya kanca takmak istedi

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, Anıtkabir ile Kocatepe Camisi'ni bir arada gösteren ve AA'nın 2007 takviminde kullanılan fotoğrafın fotomontaj olmadığını belirterek, "Bu fotoğrafta hiçbir ön yargı, art niyet söz konusu değil" dedi.
Habertürk'ün dün akşamki ana haberlerine telefon bağlantısıyla katılan Bengi, AA fotoğraflarının orijinal olduğunu söyledi. Söz konusu fotoğrafta derinlik olduğunu ifade eden Bengi, "Arka arkaya gelen bir şeyin sanki yan yanaymış gibi göründüğünü'' kaydetti.
Fotoğrafın ''estetik, ilginçlik ve yenilik açısından çok güzel olduğunu'' belirten Bengi, "Bu objektif ne gördüyse onu yansıtmıştır" diye konuştu.
AA'nın geçen yıl günde ortalama 403, bir yılda ise toplam 147 bin 440 fotoğraf geçtiğine dikkati çeken Bengi, "AA arşivindeki 500 bini aşkın fotoğraftan hiçbirisi fotomontaj değildir. Bunu taahhüt ediyorum. Bunu ayrıca da belgeleyeceğiz" dedi.


Bugün saat 14 de noter huzurunda fotğraf tekarar çekildi.

Buakşamda Haber tük tekrar haber yayınlayacak kaçırmayın derim

Azıolanlara cevap vermek lazım



Düna akşamki haber

Tarih: 9 Ocak 2007, 14:50 - İp: 81.***.**6.136
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

neymiş ; önce araştırmak, emin olmak gerekirmiş,demek ki ispata, veriye dayanmadan bu kadar kesin konuşmamalıymış, ezbere konuşmak, kulaktan duyma bilgilere göre haber yapmak yanlışmış, ayrıca özür dileme yetisine de sahip olabilmek gerekirmiş, bakın bu skandal habercilikle ne çok şey öğrendik

 

Tarih: 10 Ocak 2007, 18:05 - İp: 88.***.**8.182
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Köşe yazısı burda
Maalesef bu tür imkansız çıkarımları her iki taraftan insanlarda bol bol yapmaktadır.Halbuki çoğu zaman şekilde böyle bir niyeti olmuyor insanların. Fakat art niyetli insanlar sansasyon için böyle abuk sabuk şeyleri ortaya atıyor ve kendilerini yalanlarken hiç kızarmıyorlar.

 

Tarih: 10 Ocak 2007, 20:38 - İp: 85.***.**6.151
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

gazetede boyle bir köşe yazısı yok..ispatlayın özür dilerim

haber varmı? hala haber sunuyomu buadam??? sundugu haberde tarafsız olduguna inanan varmıdır artık???

 

Tarih: 11 Ocak 2007, 00:55 - İp: 88.***.**3.96
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

o adamı bırakın.... o kanalın sunduğu haberlere inanan varmı acaba....

haberTürk de belki taki doğan... birde herşeyi bilen adam var ismini hatırlamadım o biraz işe yarar yoksa.. gerisi hiç bir işe yaramaz...

o kadar kıvıttırmış ama ağzı bir özüre bile gidememiş.. yazık çok yazık....

 

Tarih: 11 Ocak 2007, 22:29 - İp: 85.***.**3.74
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Spikerliği bırakmak için yeterli bir sebep. Özür dilememeside ayrı bir eziklik katmış bence.

 

Tarih: 11 Ocak 2007, 22:58 - İp: 88.***.**1.152
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Herhalde teleobjektifle çekilmiş olmasından dolayı bir perspektif yığılması olmuş o nedenle cami ve anıtkabir yanyana gibi görünüyor.

Ankara da böyle bir açı yokmuş, bütün Ankaralılar şaşırmış vs.vs. SAçmalığa bak sanki adam Ankara Açı Araştırması konusunda ihtisas yaptı da bütün binaların manzarasını biliyor.

Bu habertürk kadar seviyesi düşük ve boş gevezelik yapan bir kanal daha yoktur herhalde, herşeyi bildiğini sanan ayı avcısının kanalı. Bir ara da kanal sahibi Ufuk Güldemir in ayıyı nasıl vurduğunu ayının çükünden nasıl içki karıştırıcısı yaptığını filan anlatır dururdu bu kanal. Bir de in out zırvası vardı ki tam gerizekalılara şenlik.

Neyse pek de ciddiye almamak lazım. Yalnız zap geçişlerinde rastladığımda bile insan irrite oluyor ama. Birde şu Melda Okur mu ne, onu bir emekli etseler kurban keseceğim. Bunların çenesi sürekli kesintisiz çalışıyor ama beyin aynı hızda çalışamıyor galiba.

 

Tarih: 11 Ocak 2007, 23:18 - İp: 88.***.**7.224
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

hayret, hic haberturk'u savunan biri cikmamis
konu uzayinca ben de heralde tartisma bayagi alevlendi dedim. Radikal'de Ismet Berkan'in dedigi gibi olayi taa rejim karsitligina kadar getiren olmamis. buyuk gelisme!

 

Tarih: 12 Ocak 2007, 10:00 - İp: 144.***.**8.225