mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

3 Mayıs Milliyetçilik Günü

DEVLETIN GUCUNU ELINDE TUTANLARA KARSI DA TURK MILLETI'NI KORUMA IRADESININ TURK MILLIYETCILERI'NDE OLDUGUNUN BEYANIDIR 3 MAYIS.GUNUMUZ KUTLU OLSUN.







#mechul75' tarafından 03.05.2011 10:03:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Mayıs 2011, 10:02 - İp: 78.***.**9.241
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

mph eyice ayağa düşü gali.

 

Tarih: 12 Mayıs 2011, 23:42 - İp: 88.***.**5.222
biologus
biologus (üye)
Yurtdışı / Amatör

Sanirim tarihinde hic bu kadar kuculmemis idi.

 

Tarih: 13 Mayıs 2011, 00:10 - İp: 192.***.**9.70
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

apoyu asmadıklarındada barajın altına inmişlerdi.

 

Tarih: 13 Mayıs 2011, 00:24 - İp: 88.***.**5.222
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

yüzde 1 bu kişiler suçlu ise yüzde 99 ak parti hükümeti suçlu diyor

Devlet beğ boş konuşmaz nitekim elinde hiçbir devlet yetkisi olmamasına rağmen kendi imkanlarıyla tespit ettiği akepeli İbrahim Faruk Bayındır'ın ismini verdi adamdan komedi gibi itiraf geldi. Dahası bu zatı muhteremin akepe taifesi tarafından nasıl kollanıp korunduğu ortaya saçıldı.

Hadi devletim tüm olanak ve yetkilerini elinde bulunduran akepe taifesi çözsün bu olayıda bizde icraat nasıl yapılırmışşşş görelim. Sizin taifenin yapması gereken çok zor bir şeyde değil hazır İbrahim Faruk Bayındır itiraftada bulunmuş!!!

Ama akepe taifesi Keçiören'in akepeli belediye başkanı Turgut Altınok ve Deniz Baykal'a kurulan tezgahları nasıl çözümsüz bıraktıysa bu olayıda çözümsüz bırakıp oy devşirme yoluna gidecektir. Şunu hiç bir zaman unutma ki "BİR SENARYODAN BİR KOMPLODAN KİM MENFAAT SAĞLAMA YOLUNA GİDİYORSA SUÇLUYU ORADA ARAMAK LAZIMDIR.'' Ntekim dün Altınok ve Baykal olaylarında olduğu gibi bugün yaşanan olaydada akepenin ve onun savunuculuğunu yapan sizlerin tavrı bu sözü doğrular niteliktedir.

Ayrıca bu konuda Altan Tan'a kulak vermenizde sizin için fayda vardır. Zira Altan Tan "BAŞAKAN KENDİ ETRAFINDAKİLERE VE ESKİ BAKANLARINA DİKKAT ETSİN ONLARIN KASETLERİ BİR YAYINLANMAYA BAŞLARSA 66 BÖLÜMLÜK HÜRREM SULTAN DİZİSİ OLUR'' ifadelerini kullanıp akepeli bazı isimlerin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'na 24 saat nöbet tutturduklarını söylemektedir ki Altan Tan RTE nin gönüllü avukatlığını yapanların başında gelmektedir.

Daha önce söylediğim gibi ülke siyasetine yön vermek için hazırlanan bu kahpe senaryolar bir gün sizi vuracak. Kim bilir bu vurgunu yememek adına kimlere ne tavizler veriliyor sizin taife tarafından!!!

Devlet Beğ ''biz püskevit dediğimiz gibi pisküvit demesinide biliriz lakin Allah bize Erdoğan gibi şehide kelle demeyi nasip etmesin'' diyerek ''püskevit'' konusuna gereken cevabı verdi. Ayrıca Devlet Beğ sayesinde ''püskevit'' in Adana yöresine özgü bir söylev olduğunu öğrendik. Adana'ya komşu bir vilayet olan Hatay'ın merkez ilçesinde yaşayan vatandaşların kahir ekseriyetinin
''tavuk'' yerine ''toğuk'' dediğini bilirim. Yine Demirelin siyasette olduğu dönemlerde ziyaret ettiği bazı yörelerde ''varmı'' yerine ''vamı'' dediği belgelerle sabittir. Hatta savunuculuğunu yaptığın RTE nin karadeniz bölgesine yaptığı ziyaretlerde çocukları kast ederek ''uşaklar'' trakya bölgesine yaptığı ziyaretlerde yine çocukları kast ederek ''kızanlar'' deyimini kullandığı ortadadır. Ama kimseler kalkıp bunu sizlerin püskevit söylevini yaptığınız gibi mizah unsuru yapmamıştır. Sanırım buda sizlerin milleten ne derece kopuk yaşadığının dışa vurumu olsa gerek.

MİLLETTEN O KADAR KOPUKSUNUZ Kİ BÜTÜN MEVKİLERİNDE SAVUNDUĞUNUZ AKEPE TAİFESİNİN BULUNDUĞU ÜLKENİN CARİ AÇIK REKORU KIRDIĞINI GÖRMÜYORSUNUZ... Hadi biriniz sağa sola çamur atmadan cari açığın ne demek olduğunu söylesin bakın bakalım akepeden eser kalıyormu???

ZİNA SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILDI DİYORSUNUZDA.TAM OLARAK BÖYLE OLMADIGINI SİZDE BİLİYORSUNUZ.HEM ÇIKARILMADAN ÖNCE BU ÜLKEDE ZİNA YOKMUYDU

Buraya dikkat!!!!
ZİNA SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILDI DİYORSUNUZDA.TAM OLARAK BÖYLE OLMADIGINI SİZDE BİLİYORSUNUZ sözünle önce zinanın suç olmaktan çıkarıldığını inkar ediyorsun ardından bir ahlaksızlığı meşrulaştırmak için söylenebilecek en güzel sözle HEM ÇIKARILMADAN ÖNCE BU ÜLKEDE ZİNA YOKMUYDU diyerek ibretlik bir itirafta bulunuyorsun...









#mechul75' tarafından 14.05.2011 14:47:33 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 13:51 - İp: 78.***.**5.6
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Mechul yeni lideriniz şimdiden hayırlı olsun..18 mayıs, oktay vural, kaset, skandall........azzz sonrra...

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 14:07 - İp: 88.***.**7.82
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nerden biliyorsunuz okyanus ötesinde işaretmi geldi?
O işareti verenler Altan Tan'ın deyimiyle akepelilerin 66 bölümlük Hürrem Sultan dizisinin vizyona ne zaman gireceğinide söyledimi?

18 mayıs, oktay vural, kaset, skandall........azzz sonrra...

Hocca bu tür tanıtımları senaryo yazarları ve yayıncı kuruluş yapar.

Yukarda yazmıştım BÜTÜN MEVKİLERİNDE SAVUNDUĞUNUZ AKEPE TAİFESİNİN BULUNDUĞU ÜLKENİN CARİ AÇIK REKORU KIRDIĞINI GÖRMÜYORSUNUZ. Sağa sola çamur atmadan cari açığın ne demek olduğunu söylesin bakın bakalım akepeden eser kalıyormu???

Durmak Yok Çamur Atmaya Devam!!!










#mechul75' tarafından 14.05.2011 14:49:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 14:21 - İp: 78.***.**5.6
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

oktayı vuralınmı imiş kaset. inşallah istifa etmezde seyrederiz. bi yazem ben yutupa.

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 20:24 - İp: 78.***.**0.58
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Haccı okumuş mürekkep yalamış adamsın sanal gündemler peşinde koşmaktansa
CARİ AÇIĞIN REKOR KIRMASININ DEMEK OLDUĞUNU burada bir anlatsan hepimiz aydınlanmış oluruz...

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 21:31 - İp: 78.***.**5.6
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

cari açık mehapelilerin piyasaya sürülen kasetleri ile sürülmemiş halen bekleyen kasetleri arasındaki sayı farkıdır.

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 22:14 - İp: 78.***.**0.58
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

İşin gücün sanal gündem yaratmak

Peki Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'na 24 saat nöbet tutturulan Altan Tan'ın ''66 bölümlük Hürrem Sultan dizi olur'' dediği akepelilerinkinide hesaba kattınmı???

Haccı sağa kaçsanda sola yatsanda cari açık rekor kırmış. Sen kalkmış burda eveleyip geveleyip sanal gündemler peşinde koşuyorsun.

Madem o kadar ahlak düşkünüydün Üzmez adisi 14 lük kızı ayartırken onu destekleyen tayfaya tepki koyaydında millet icraat göreydi.

Madem o kadar dinine düşkündün Üzmez adisi ''Allahu Ekber Allahu ekber yat da geber'' dediğinde ve yine savunduğunuz zihniyet şeçimler için kardinallerden medet umup Egemen'liği okyanus ötelerinde aradığında tepkini koyaydında millet icraat göreydi. Şayet bahsettiğim bu olaylar bir başka iktidar döneminde yaşansaydı adamların 7 sülalesini Edirne'ye kadar kovalar ülkede nefes aldırmazdınız.

Biliyorum sen yine eveleyip geveleyip, sanal gündem peşinde koşacaksın sağa sola çamur atmaya kalkacaksın. Bence önce ellerini yıkamayı denemen gerek....

Bknz. Egemen'liği okyanus ötesinde kardinal kucağında aramak

 

Tarih: 14 Mayıs 2011, 23:26 - İp: 78.***.**5.6