flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

1. Sucuk Savaşı

Afyonlu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Afyon sucuğu Kayseri sucuğunu geçti" deyince kıyamet koptu. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Hürriyet.com.tr'ye ateş püskürdü, "Bu sözler, Afyonlu Bakanın, Afyon milliyetçiliğinin verdiği heyecanla söylenmiş. O sadece Afyon'un bakanı değil. Kayseri halkına bir özür borçlu. Çünkü, Kayseri sucuğu rakipsizdir" dedi. Afyon'dan gelen yanıt ise kısa ve netti: "Afyon, sucuk ve pastırma konusunda doğal işaret patentlerini aldı. Üreticiler yazın güneydeki marketlere ürün yetiştiremiyor..."

oylama bile başla sizce hagis ilin sucuğu güzel
oylama burada

Tarih: 4 Mart 2008, 12:08 - İp: 85.***.**8.85
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

var abi köy unu benimkisi. bembeyaz olanından değil. çok beyazların ekmeği pidesi sert oluyor zaten.

 

Tarih: 18 Haziran 2009, 01:18 - İp: 85.***.**0.126
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

vay layt fırın erkekleri sizi.
Bende pasta yapma makinası alcem. Yaş pasta yapanı varmı acep.
Özdilekte kampanya mukabili karaca mintanlarını 24 ve 29 tl ye veriyorlar. Hemen aldım bi tane. Fıstık gibi. Laylom karışımı fazla. Yıllarca giyerim gali. Tabi daha fazla genişlemezsem.
Ağabey pazartesi ısmarlıyorum casioyu.

 

Tarih: 18 Haziran 2009, 12:45 - İp: 88.***.**0.121
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

*laylom karışımlı mintan alınırmı hiç ah adam, mahvolursun içinde..

P.tesi sendromun var demek emmi..Hallet gali ..Apostrophi olayına dikkat et, havale et barem postaneden..

Atesli bir köy çocuğu sehrin en büyük marketinde işe basvurur.
Dünyanın bu en büyük alısveris merkezinde her şey ama her şeysatılmaktadir. Patron sorar : - Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?- Evet köyümde bu isi yaptım. Patronun gözü çocuğu tutar :- İyi, yarın baslıyorsun.Ertesi gün akşam olur ve patron çocuğu karsısına alır ;- Evet, bugün kaç kişiye satiş yaptin??- Bir !- Ne bir mi? Diğerleri 20-30 satıs yaptilar, Nasil bir? Kaç dolar tuttu peki?- 320.334 USD Dolari. Patron şaşırır ve sorar:- Nasil becerdin bunu?- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boybir olta sattım. Sonra da nerede balık tutacagini sordum. Kıyıdadiyince bir tekneye ihtiyaci oldugunu söyledim. Tekne bölümüne indikve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunuçekemeyecegini söyleyince son model 4×4 bir jeep sattım. Patronkendinden geçer:- Ne diyorsun, bütün bunlari bir küçük olta almaya gelen adama mısattın ? Genç çocuk cevap verir : - Yoo aslında karisi için bir tane jumbo karides istemisti... Ben de ona şöyle dedim: ' Hafta sonun mahvolmus, sen en iyisi balıga git...'

 

Tarih: 18 Haziran 2009, 20:39 - İp: 85.***.**4.86