ardabeyaz
ardabeyaz (üye)
İstanbul / Amatör

Silinen Resimleri Geri Getirme - Hd Kart

Arkadaşlar 3 gündür uğraşıyordum silinen resimlerimi geri getirmek için, umarım işinize yarar...


Active Undelete Data Recovery V8.0.99
06 Temmuz 2012 By administrator Leave a Comment (Edit)
Bilgisayarınızdan yalnışlıkla silinen dosyayı geri getirme işleminizde size önereceğim programlardan bir taneside Active@ UNDELETE Data Recovery, programıdır. Active Undelete Data Recovery çıkarılabilir sürücüler, sabit sürücüler, disket sürücüleri ve tüm RAID sistemlerindeki formatlanmış veya silinmiş verileri kurtarmanızı sağlayan oldukça güçlü ve kapsamlı içeriğe sahip kaliteli bir silinen dosyaları kurtarma yazılımıdır.
Ayrıca bu yazılım sayesinde, dijital kameralarda sıklıkla kullanılan Secure Digital, CompactFlash, SmartMedia, MemoryStick gibi tüm akıllı kartlardaki silinmiş veya formatlanmış verilerinizi de geri getirebilirsiniz. silinen dosyayı geri getirme işlemini diğer bir çok programa göre daha başarılı bir şekilde geri getirmekte olan Active Undelete Data Recovery Programını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.
Artık verilerinizin yanlışlıkla silinmesi, virüs tarafından yapılan formatlar veya yetkisiz kullanıcıların sisteminizde yarattıkları veri kayıpları bir sorun oluşturmayacaktır. Active@ UNDELETE ile tüm kaybolan bilgilerinizi geri getirebilecek, hiçbir dosyayı yanlışlıkla sildikten sonra da üzülmenize gerek kalmayacaktır.
İndirdiğiniz dosyaları Win.rar programı ile açtığınızda, karşınıza iki adet setup dosyası çıkacaktır.

Programları LETİTBİT’ ten indirmek için; BURAYA TIKLAYINIZ
Programları TURBOBİT’ ten indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ...



Undelete programının demo versiyonunu crack’leme işlemi yaparak tam sürüm yapacağız. Daha sonra silinen dosyayı geri getirme işlemimize başlayacağız.
silinen dosyayı geri getirme
Active Undelete Data Recovery ( silinen dosyayı geri getirme ) resimli anlatım;
Undelete-Demo isimli kurulum dosyasını çalıştırdığımızda karşımıza ilk çıkacak ekrana NEXT dedikten sonra, lisans anlaşmasını kabul ediyorum seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basınız.


Daha sonra çıkan ekranda size, Tam yüklemimi yapayım yoksa sizmi seçeceksiniz diye bir soru soracaktır. Complete seçeneği aktif olacak şekilde NEXT diyoruz ve INSTALL butonuna basıyoruz.
Ortalama bir bilgisayarda silinen dosyayı geri getirme programımız yaklaşık 10 sn. ‘de kurulacak olup kurulumun sonunda aşağıdaki ekran çıkacaktır. Burada FİNİSH butonuna basarsanız program otomatik olarak başlayacak olduğundan biz bu ekranda YES ile başlayan yazının başındaki tik işareti kaldırıyoruz ve daha sonra FİNİSH diyoruz.


Programın kurulu olduğunu dizini bulup CRACK dosyamızı üzerine yapıştıracağız. Bunun için ilk önce, programın kısayolunun üzerine gidip mouse ile sağ klik yapıp, özellikler sekmesine giriş yapıyoruz. Daha sonra açılan pencereden HEDEFİ BUL butonuna basıp, programın kurulu olduğu dizine erişiyoruz.



Kopyaladığımız crack dosyasını programın yüklü olduğu klasöre yapıştırıyoruz. Üzerine kopyalıyım mı diye soracaktır. Evet diyoruz. Artık programımız silinen dosyalarımızı kurtarmaya hazır …
Active Undelete Data Recovery programının görsel arayüzü diğer programlara göre biraz daha karışık gözüksede aslında 2-3 farklılık dışında işlevsellik tamamen aynıdır.
Active Undelete Data Recovery diğer recovery programlarından farklı olarak, bilgisayarınızın imajınıda almaktadır. Programımızı başlattığımızda, silinen dosyayı geri getirme işleminin en kolay ve hızlı yolu, sol üst köşede bulunan Recovery delete files yazan bölümdür.


Bu bölüme girdikten sonra tarama yapacağınız hardisk’i seçip, SCAN butonuna basmalısınız.


Bu bölümden silinen dosyaları geri getirme işlemi yüzeysel olarak yapılacak olup, işlem ortalama 20-30 saniye sürecektir.
Ama bu tarama bize yeterli gelmeyeceğinden, biz daha detaylı bir tarama için, Silinen dosyaları bulmak için Recovery files Deleted Partition bölümüne, Format atılan bilgisayarımızdan dosyaları kurtarmak içinse Recovery Files Formated Partition bölümüne girmeliyiz.
Şimdi biz format atılan bilgisayardan data kurtarmayı anlatacağız, ama arayüzler aynı olacağından diğer işlemleride yapsanız zorlanmayacaksınız.
İlk önce hangi hardisk’te silinen dosyayı geri getirmek istiyorsak o hardiski seçiyoruz. Biz bir external hardisk’ten silinen dosyaları geri getirmeyi deneyeceğim. İlgili hardisk’i seçip ileri diyoruz.



Karşımıza çıkan ekranda, hangi uzantıdaki silinen dosyayi geri getirme işlemi yapacaksanız onu seçiyorsunuz. Biz burada silinen resim dosyalarını geri getireceğiz.


Active Undelete Data Recovery silinen dosyayi geri getirme işlemi hardisk’inizin boyutuna göre 10 – 15 dakika arası sürmektedir. Tabiki bu bilgisayarınızın hızı ve geri getirmek istediğiniz dosyaların boyutuna göre değişmektedir.



İşlem bittiğinde, görüldüğü üzere external hardisk’imizdeki silinen resimlerin bir bölümünü ( yaklaşık %75) ini geri getirmiş bulunuyoruz.



Programın özelliklerine göz atacak olursak:
* IDE/ATA/SATA/SCSI gibi tüm sürücülerden dosya kurtarabilme
* SmartMedia, Secure Digital, MemoryStick gibi tüm çıkartılabilir sürücülerden veri kurtarabilme
* ZIP ve USB sürücüleri desteği
* Silinmiş, bozulmuş ve formatlanmış partisyonlardan da veri kurtarabilme
* 200GB’tan büyük sürücüleri destekleme
* FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 , NTFS+EFS gibi tüm dosya sistemlerini destekleme
* Uzun ve yerel dosyaladlarını da destekleme
* Sıkıştırılmış hatta şifrelenmiş dosyaları da kurtarabilme
* MBR veya virüs ile bozulmuş partisyonları tarayabilme
* Gelişmiş dosya arama sistemi
* Önizleme seçeneği
* Dahili hex editörü
* Hızlı ve Yavaş tarama kipi
* Raw sıkıştırılmış sürücü imajları ile çalışabilme ve böyle imajlar yaratabilme
* Sanal düzenleme seçeneği
* Sonuçları kaydedip yükleyebilme
* Bulunan partisyonların tüm özellik ve ayarlarını değiştirebilme
* RAID sistemleri de destekleme
* Basit kullanıcı arabirimi
* Sihirbaz Desteği
* Arama çubuğu
* Gelişmiş yardım seçenekleri
* Çevrimiçi yardım desteği
Programları LETİTBİT’ ten indirmek için; BURAYA TIKLAYINIZ
Programları TURBOBİT’ ten indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ...

Tarih: 14 Temmuz 2012, 09:49 - İp: 78.***.**8.188