yaln
yaln (üye)
Bursa / Amatör

Vf Workshop / ”trenle Hasankeyf ” ( 3 )

Gezi & Fotoğraf Atölyesi

"VF Workshop" fotoğraf eğitimini sınıflardan ve dar koridorlardan çıkarıp gerçeğe, sokaklara, insana ve hayatın ta kendisine ulaştırma gayesinde oluşan bir etkinliktir.

Sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek olan atölye çalışması ve eğitimi, beklenmedik anlarda ve şartlarda fotoğraf yaratmanın ipuçlarını kapsayacaktır.

Profosyonel veya amatör katılımcıların kendisini estetik, teorik ve teknik konularda gelistirmesini, paylaşmasını , eğlenmesini ve vizyon geliştirmesini amaçlamaktadır. Çekilen fotoğraflar eğitim sonunda degerlendirilecek, yorum ve öneriler ile pekiştirilecektir. İnsana dair fotoğrafların, çekilen insanla kurulacak iletişime bağlı oldugu bir gerçektir.

VF Workshop / "Trenle Hasankeyf " ( 2 ) fotoğrafları: http://vefotograf.com/site/vefotograf/foto/hk/index.html


Bu çalışma ile insanlara yaklaşım konusunda püf noktaları öğrenecek, katılımcılar daha sonraki işlerinde de bu eğitimin faydasını hissedeceklerdir.

* 13 Nisan 2010 tarihinde Haydarpaşa tren garından hareket edecek olan Güney Ekspresi treni ile Hasankeyf ve Midyat gezisi gerçekleştirilecektir. Hasankeyfte konaklayacagimiz bu 3 gün içinde bir günde Mardin ve Midyat aksama kadar gezilecek 4. gün yani pazar 18 Nisan günü ise daha önceden biletlerini almış olduğumuz THY uçagı ile İstanbula döneceğiz&

*Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin...

[email protected]
0505 526 44 50

Tarih: 27 Mart 2010, 14:54 - İp: 78.***.**8.169