koç2513417
koç2513417 (üye)
Aydın / Özel Gün Fotoğrafçısı

Profesyonel Makinaların Satışı

ARKADAŞLAR PROFESYONEL DİJİTAL MAKİNALARIN AMATÖR KİŞİLERE EĞİTİM VERİLMEDEN SATILMASINI UYGUN BULUYOR MUSUNUZ.
LÜTFEN PROFESYONEL ARKADAŞLAR DERDİMİZ EN ÇOK BU.FİRMALAR BU AMATÖRLERE,BU MAKİNALARI SATARKEN ŞAHISLARIN KULLANAMAMALARI HALİNDE PROFESYONEL LABORLARI ZOR DURUMA DÜŞÜRDÜKLERİNİ BİLİYORLAR MI. BENCE BU EĞİTİMLE SATIŞA SUNULMALI DİYORUM.
BU KÖŞEDE YAZACAKLARINIZI BAKANLIĞA İLETECEGİM.
GEÇENLERDE BİR AMATÖRE HATASINI ANLATANA KADAR SİNİRLERİM TEPEME ÇIKTI.ADAM NİCON ALMIŞ.KENDİNİ EROL ATAR SANIYOR.HATASINI ESNAFIMA ÖDETMEYE KALKTI.LÜTFEN YAZACAKLARINIZ DERLİ TOPLU OLSUN.SAYGILARIMLA.

Tarih: 22 Kasım 2007, 21:40 - İp: 88.***.**0.2
koç2513417
koç2513417 (üye)
Aydın / Özel Gün Fotoğrafçısı

aman arkadaşlar bir konu açtım derdinizi alayım diyorum.biliyorsunuz vergiler kiralar herşeyde hayat pahalılaşıyor.ama bu işe gönül verenler malesef bilmeden o makinalarla bizleri üzebiliyor.madem ki bu işi amatör yapıyor biraz bilgilense ne olur derim.en azından geçenlerde cep telefonundan 3 megapiksel diye övünüp bana gece çekimi bastıran adamın fotolarına baksaydınız hak verirdiniz.o ne berbat fotolardı.makine en yüksek çözünürlükte 600kb geçemiyor. fotolar dağılmakta.markası samsung.arkasından efektif piksel 7 megapiksel diye yazılan bir makine geldi.baskılar 3 megapiksel veriyor. adam sahte piksel olan efektif piksele kanıp almış.bence bu işin kursu olmalı.o zaman alsın profesyonel makinayı.insanlarımız ne madur olsun ne de firma satıcıları lekelensin.haksızmıyım.bu makinalarla milli paramızı dışarıya kaptırdığımız bir gerçek.BARİ PARAMIZLA KULLANAMADAN REZİL OLMAYALIM DİYORUM.

 

Tarih: 23 Kasım 2007, 19:39 - İp: 88.***.**4.204