bami
bami (üye)
İstanbul / Amatör

Neredeyse Aglayacaktim...



Butun gun gezdim dolastim kendimce cok guzel kareler yakaladigim hayaliyle fotograflar cektigimi dusunerek 24 renkli poz tukettim. Nihayet ogle uzeri filmleri resimlemeleri icin verdigim magazaya onlari almaya gittigimde filmlerin bos oldugunu ogrendim.
Magaza calisani analog makinanin film kullanim asamasinda acilmis olabileceginden ya da gercekten hic cekim yapilmamis olabileceginden falan bahsetti. Bu ikincisinin olabilirlik imkani yok tabii cunku ben film pozunu makina icine yerlestirip foto-kareler cektigimden emindim.
Ama sanirim bir takim kullanim hatalari yaptim. Ornegin lens degistirdim ve bunu dogal isik ortami yogunlugunda yaptim. Sakincali midir acaba?
Yoksa basindan filmi takarken ya da cikartirken bazi hatalarim mi yaptim? Butun bu karmasik durumlar icerisinde oturup yasadiklarimi sizlerle paylasmak istedim. Hic olmazsa bu hayal kirikligini boylece ileride olumluluklara tasiyabilmekte hayallerime yeni bir umut alani saglamanin teselliyle sevinebilirim. Sizlerinde alakadar oldugunu dusundugum bu fotograf cekme ugrasisini gelistirmek istiyorum ve sanirim ogrenecegim cok sey var. Sizlerinde benimle paylasmak isteyeceginiz bilgi ve tecrubeleriniz olursa sevinirim. Ha bu arada! Yeni uye oldum ve sanirim artik sik sik buralara ugrayacagim. Aranizda olmaktan mutluyum. Hepinize tesekkurler ve hos vakitler.

Tarih: 16 Haziran 2007, 19:04 - İp: 195.***.**7.7
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Digital SLR kullanmak en iyisi. En azında çektiğiniz fotografı anında görebiliyorsunuz. Size geçmiş olsun umarım bir daha gelmez

 

Tarih: 11 Eylül 2007, 08:48 - İp: 88.***.**2.179