fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

İzmir'de Moto-show'a Davet.



Merhaba Arkadaşlar.

İzmir Pınarbaşı pistinde 4 Ekim tarihinde düzenlenecek olan "TRACKDAY-7" etkinliğine davet aldık. Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini forum altında yazarlarsa etkiliği düzenleyen Motor Delisi Spor Kulübü Başkalığına liste olarak iletilecektir.

Davetiyenin detayları:

"Sayın Yönetici,

Kulübümüzün organize ettiği TRACKDAY-7 etkinliği 4 EKİM 2009 tarihinde İzmir Pınarbaşı Yarış pistinde gerçekleşecek..
Aynı zamanda bu etkinlikte harika (bir o kadar tehlikeli) motosiklet showları yapılacak...

Kulüp yönetimi olarak bu önemli etkinlikte Netfotograf üyeleride yer alsın, hızlı spor olan Motosiklet de fotograf çekme deneyimini yaşasınlar istedik..
Organizasyondan kulübümüz sorumludur , dolayısı ile oraya fotograf çekmek için gelecek olanları biz karşılayacak ve pist içinde yer alan "basın" alanlarına geçip çekim yapmalarını sağlayacagız..

Katılımcılar bu etkinlikten harika fotograflar çıkartabilir, tele objektifleriyle neler yapabilceklerini görebilirler..

Fotograf çekimlerini paylaşmanız kulübümüzün arşivi açısından önemli..Bu sebeple sizlerle kulübün başkanı olarak ben ilgilenecek ve iletişimde olacagım..
Konuyla ilgili sitenizden bir etkinlik duyurusu yaparsanız üyeleriniz için güzel bir haftasonu deneyimi sunmuş oluruz, aynı zamanda ilerleyen dönemlerde Motordelisi ve Netfotograf oluşumları arasında önemli etkinlikler içinde köprü kurmuş oluruz.

Ayrıntı için :
http://www.motordelisi.com/forum/moto-haber/72736-motordelisi-trackday-7-organizasyonu-4-ekim-2009-sende-pistte-gazla.html

Hakan DİNÇER
Motor Delisi Spor Kulübü Başkanı"



Tarih: 26 Eylül 2009, 19:50 - İp: 78.***.**7.98
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Kadir Usta ile Patron döktürmüşler resmen gözlerim uzun zamandır böyle motor ziyafeti çekmediydi

 

Tarih: 5 Ekim 2009, 16:03 - İp: 81.***.**7.150
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

emeklerinize sağlık, çok güzel kareler izledim.
ama bazıları özellikle çok iyi..

ben dün çalıştım maalesef.. Akşam saatlarinde ise mekici usta ile beraberdik izmir de..

 

Tarih: 5 Ekim 2009, 16:29 - İp: 88.***.**2.11
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

eskiden yani çocukken 30 yıl önce sakız içlerinde çıkan motor fotoları biriktirirdik.bu bizim eklediğimiz fotolar ile o günler aklıma geldi..

patron böyle foto çekeceğimiz organizasyonlara devam edelim.
düğünlere gitmem ona göre

 

Tarih: 5 Ekim 2009, 17:18 - İp: 85.***.**9.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı













 

Tarih: 5 Ekim 2009, 17:35 - İp: 85.***.**9.67
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

ben gelemeyebilirm demiştim. dediğim olduda.
tatiler bizim çalışma zamanımıza denk geliyor malesef. Halbuki o sıcakta pişme pahasınada olsa montumu hazır etmiştim. ve reklamlı sarı şapkamıda..

sonuç: gidemedim.

inşallah başka sefere.
güzel fotoğraflar yakalmışsınız tebrikler. Buna benzer etkinlikleri hep buralada duyurulsun istiyoruz.

------------
yanlız bir eksikliğide belirtmek isterim.
bu organizasyona ulaşım bilgileri ayrıntılı olarak yazılmamış. Hiç olmazsa izmirde nerden gidiliyor oda yazılsaymış.. yada bir harita görüntüsüde hazırlanabilirdi.
Çünkü orayı hayatında bir kez olsun görmeyen bile var.
ben ciddi olarak hazırlanmış bir bildiriyle karşılaşmadığım için etkinliğin bu sebeple dolaylı olarak çok katılımlı olmadığını düşünüyorum. Katılım daha fazla yapılabilirdi.

ne yaptığınız önemlidir ama bundan daha da önemlisi, insanların bunu nasıl anladığıdır.

eksikleri ve önerilerimi yazmadan geçemeyeceğim:

EKSİKLER
1- Ulaşım için detaylı bilgilendirme yok varsada ben bulamadım.
2- Mootordelisi.com sitesi düzensiz ve karmaşık yapısı sayesinde organizasyonu önplana alan habere rastlamadım. Dolayısıyla detaylı haberide bulamadım.
3-Organizasyon ardından hemen yayına sokulacak sayfanın olmayışı sıcak sıcak görüntüleri insanlara aktarılamaması adına bir kayıptı.
4-Organizayosyonda saat başıda olsa videolarla ücretsiz video paylaşım sitelerine yüklenebiklirdi. Bu organizasyona gidemeyen ama aklı orda kalanlar için çok büyük bir jest olurdu. Günümüz teknolojisi ile bu lüx bir özellik değildir.
5-Organizasyon daha iyi olabilirdi.

GÜZEL HAREKETLER
1-Etkinliğin ilanını ve fotoğraf işini üstlenecek insanların doğru yerden ve tam isabet seçilmiş olması. Gönüllü katılımın en yüksek olduğu bu siteden ham ilan verilmiş hemde fotoğraf çektirilmiş hemde organizasyonda aktif katılım sağlanmıştır. İşte bu hareket çok iyi düşünülmüş. bravo.
2-Davet ilanının hazırlanışı ve içeriğindeki devamlı ilişki sözü gelecek vaat ediyor. Ve buda organizasyonun ileride daha güzel bir hal alacağını bizim anlamamızı sağlıyor. düşünce güzel.
2-NTV televizyonundaki motor ile ilgili yayın videosuna denk geldim. Tümünü izledim. Motor hususundaki önyargıları yıkmak adına çok iyi bir hareketti. +1 puan daha.
3-Organizasyon yapmak zaten başlı başına büyük bir güzellikti. Gidemesekte herkes adına teşekkür ederim. Etkinliklerinizin devamını dilerim.


GİDERİLEBİLİR
Bu tür etkinliklerde yapılacaklar önceden belirlenir. minimum masrafla işin içinden çıkmak için her aşama masaya yatırılır. Buna reklam ve tanıtım faaliyetleride dahildir. Nasılki broşürlerde afişlerde kullanılmak üzere fotoğrafçılardan destek alındı aynısını tüm birimlere uygulamak lazımdı.
Etkinlik işleri demek organizayon demektir. ve buda bir çok aşamadan oluşur. her aşamaya paranız yetmeyebilir. paranız yetse dahi işi profesyonellerine bırakmak en iyisidir. hem daha ucuzdur hemde ek getirisi olur.
mesela: Fotoğraflarınızdan başlayalım. Fotoğraf işi için bu sitde ilan vermek ve aktif katılım sağlamak çok güzel bir düşünceydi. aynısını web siteniz içinde uygulamak lazım. Kendi işlerini duyurmak için tanınmış kişilere ve kurumlara ücretsiz site yapan ama bu siteyi falanca ajans yapmıştır diye yazmayı isteyen çok insan var piyasada. Bunlar bulunup web sitenizi onlara manet edebilirsiniz ve çokda ucuza çokda kaliteli olmuş olur. Bir işin profesyonelleri yaparsa güzel yapar. bunu unutmayın. Tanıtım ve reklam için sponsorlarla anlaşabilirsiniz, mesela belediye ile. web siteniz aracılığıyla başka sponsorlarlada anlaşabilirsiniz. mesela lastik markalarıyla yada motor satan firmalarla vs..
burada amacım işin ucuzuna kaçmak değildir. her iş o işin profesyoneline bırakılmalıdır. Ve buda sanıldığı gibi pahalı değildir. Çünkü insanlara hem aktif rol verirsiniz hemde reklamlarını yapmaları için fırsat verirsiniz hemde işinizi gördürmüş olursunuz. karşılıklı çıkar ilişkisi yani. Bu şekilde yapmanın sakıncalı bir tarafı yoktur.

 

Tarih: 5 Ekim 2009, 18:35 - İp: 81.***.**4.130
laruz
laruz (üye)
İzmir / Amatör

Umarım beğenirsiniz.. bir ik resim de ben eklemek istiyorum..

 

Tarih: 5 Ekim 2009, 22:58 - İp: 81.***.**5.177
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı














 

Tarih: 6 Ekim 2009, 09:42 - İp: 85.***.**9.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

motor fotolarına farklı makyajlar..







 

Tarih: 9 Ekim 2009, 21:00 - İp: 78.***.**7.138
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

elinize saglık cok cok iyi fotograflar var..

 

Tarih: 9 Ekim 2009, 21:15 - İp: 78.***.**1.1
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Ben, motorlardan farklı bir şey çekmeyi pek düşünmemiştim. Gerçekten çok başarılı detaylar yakalamışsın Kadir.

 

Tarih: 9 Ekim 2009, 22:39 - İp: 188.***.**7.222