akhisarli
akhisarli (üye)
Yurtdışı / Amatör

Galeriye Günlük Fotoğraf Girişi

Forumda açılmış,tartışılmış bir konu mudur bilemiyorum.İzleyebildiğim 4-5 fotoğraf paylaşım sitelerinde olmayan bir durum var NF'de.
Şöyle:Diğer sitelerde günlük paylaşılan fotoğraflar sırayla galeriye giriyor.Günlük fotoğrafları takip edenler de sırayla fotoğrafları takip edebiliyor.Fakat NF'de-gerekçesini bilemiyorum-daha sonra paylaşılan bazı fotoğraflar geriye eski sayfalara kayabiliyor.Günlük fotoğrafları takip ettiğimizde sürekli incelediğimiz eski sayfalara yeniden dönüş yapma gereği doğuyor.Ve bu sabeple bazen kaçırdığımız fotoğraflar da oluyor.Teknik bir nedeni mi var,yoksa başka bir neden mi bilemiyorum ama bu bence biz fotoğraf izleyicilerinin işini zorlaştıran bir uygulama.
Selam ve sevgiler,

Tarih: 19 Eylül 2012, 08:30 - İp: 188.***.**8.57
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Yeni uyelere ait fotograflar onay beklerken, eski uyelerinkiler yuklendigi anda galeride gozukuyor. Biriken fotograflar bir anda onaylaninca biraz geriye dusup aralara yukleme saatine gore serpiliyor tahminimce. Bazilari son sayfanin altlarindan ( hatta bazilari son sayfayi atlayarak bile ) giriyor olabilir ki o biraz da talihsizlik - zira en cok goruntulenecegi zamani kaybediyorlar.

 

Tarih: 21 Eylül 2012, 07:40 - İp: 96.***.**5.17
  • 1