fso
fso (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri



Yer : Başvurular PTT`den Yapılmaktadır

Tarihler : 21.03.2011~21.04.2011

Ücret : 7.5 TL



Türkiye de yapılan yarışmalar arasın da en geniş kapsamlı ve en bol ödüllü olacak olan ‘Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri Amatör Katılımcı ve Profesyonel Katılımcı Grup olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşacağını belirten Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri Genel Sanat Yönetmeni Genco Demirer, ‘‘Başvurular 21 Mart’a başlayacak 21 Nisan da sona erecek.



Türkiye’nin her yerinden herkesin katılabileceği ödüllü yarışma için sadece ptt aracılığı ile katılım yapılabilecek. Yarışmacılar bulundukları en yakın ptt şubesine giderek fotoğraf sanatçısı ödülleri yarışmasına katılacağını bildirip başvurularını yapabilecek. Yarışmacılar her kategoride başvuru yapabilir. Her katılım başvurusu PTT lere ayrı ayrı yapılır. Yarışmacı katılım başvurusu için katılım ücreti olarak 7.5 lira ödeyecektir.’’ dedi




İşte Ödüllü Yarışmanın Kategorisi;



Yılın Doğa Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Yaşam Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Spor Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Moda Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Teknoloji Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Serbest Fotoğrafı Konulu Kategori, Yılın Kültür-Sanat Fotoğrafı Konulu Kategorilerini içerecek.



Ülkemizdeki fotoğraf severlerin çalışmalarını desteklemek, eserlerini bir arada sergilemek, sanat ortamına seviye ve canlılık kazandırmak ve buna bağlı olarak da fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak, uluslar arası platformlarda ülkemizi temsil edebilecek fotoğraf sergileri oluşturmak amacı ile Mind The Ad İstanbul firması tarafın dan Mayıs ayın da gerçekleşecek olan Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri, Türkiye’nin en önde gelen ana jürisi oluşturdu.



Başvuru Tarihi : 21 MART 2011

Türkiye'nin her yerinden, tüm PTT şubelerinden katılım için son gün : 21 NİSAN 2011

Ödül Töreni ve Gala : 07 MAYIS 2011



ANA JÜRİ



Ara GÜLER . Fotoğraf Sanatçısı , Jüri Başkanı

Ali ŞEN . İş Adamı

Arif SAĞ . Sanatçı . Fotoğraf Sanatçısı

Serdar BİLGİLİ . İş Adamı , Fotoğraf Sanatçısı

Prof.Güler ERTAN . Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakülkesi dekanı

Prof.Murat ŞEN . Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkanı

Nihat ODABAŞI . Fotoğraf Sanatçısı

Derya SARAR . Fotoğraf Sanatçısı


http://www.fotografsanatcisiodulleri.com/

Tarih: 21 Mart 2011, 10:19 - İp: 46.***.**3.33