coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Antalya Sergisi Maalesef Yapılmıyor

Arkadaşlar Eylül ayından bu tarafa bir kaç tane sergi salonuna başvurmuştum ama ne yazık ki olumlu bir sonuç elde edemedim.Biraz da bu konudaki eksik bilgim NETFOTOGRAF ANTALYA SERGİSİni yapmak için sergi salonu bulmaya yetmedi.

Bu çabalamamdan öğrendiğim tek bir şey var o da Eylül ayından itibaren Antalya'daki bütün sergi salonlarının hepsine başvurmam gerektiği imiş.Ama ben bir kaç tanesinden sonuç beklerken diğerlerinin başvuru tarihini atlamışım.

Sadece bu sergiyi gerçekleştirebilmek adına Mart ayının başından bu yana bir umut atladığım sergi salonları dahil, Antalya Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu, alışveriş merkezleri ve benzeri her yeri tek tek dolaştım ama ne yazık ki boş bir salon bulamadım.

Bu nedenle NETFOTOGRAF ANTALYA SERGİSİni üzülerek iptal etmek zorundayız.

Başka alternatifi olan arkadaşlar varsa önerilerini yazsın.Yoksa sergi hevesimizi 2009 BAHARINA saklamak zorundayız.

Tarih: 28 Mart 2008, 20:01 - İp: 85.***.**2.117
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Umarım bir çare bulunur. Keşke bene yardım edebilseydim. Ama malesef bende bu konuda baya tecrübesizim. Umarım gönlünüzce olur.

 

Tarih: 28 Mart 2008, 20:14 - İp: 78.***.**3.75
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kotu olmuş
demek okadar yogun sergi salonları,aslında sevinmek lazım sergi vb. organızasyonların bukadar yogun olmasına...
elinizden geleni fazlasıyla yaptıgınıza inanıyorum,kısmet degilmiş,ileri bir tarihtede olsa eninde sonunda antalyadada bulusacagımızı dusunuyorum

 

Tarih: 29 Mart 2008, 01:23 - İp: 88.***.**5.26
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Bu işler o kadar zor ki...

Ben de bu gibi ve bundan fazla bir sürü engel ve sorunlar yüzünden İZMİR SERGİSİ'de cesaret edemedim

Zaten şahsi sorunlar ve işler çok!
Bir de bu felaket tempo, herkesin harcı değil

 

Tarih: 29 Mart 2008, 02:47 - İp: 88.***.**2.249
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Migros'un içinde sergiler oluyor bazen oranın kosulları nedir biliyor musun

 

Tarih: 29 Mart 2008, 12:32 - İp: 88.***.**4.25
keman
keman (üye)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

selamlar coffie canın saolsun baya mücadele verdiniz fakat herşey nasib hayırlısı olsun

 

Tarih: 4 Nisan 2008, 09:50 - İp: 194.***.**9.34
zarazara
zarazara (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

öncelikle bu konuda serginin fikir olarak neden çıktığı çok önemli.Serginin ortaya atılma amacı,netfotoğraf dostlarını konuya uygun bir organizasyonla yani bir fotoğraf sergisi ile bir araya getirmekti,asıl amaç buydu.netfotograf istanbul sergisinde bunu fazlasıyla başardık,sonra bu kütahya ile devam etti ve ne kadar güzel geçtiğini hem fotoğraflardan hemde sergiye katılan arkadaşlardan duyduk ve keyifle oradaki geçen güzel saatleri dinledik.

özetle demek istediğim şu ki;netfotoğraf bir araya gelmek,muhabbet etmek,tanışmak ... için bir araya geliyor daha çok ve bununla beraber fotoğraflarınında sergilenme şansı oluyor.profosyonel bir sergi,amaçladığımız şey için hiç gerekli değil,hatta antalya gibi bir yerde açık hava sergiside yapılabilir bence çokda iyi olur,neden sergi salonu?,çok resmi ve kopuk olacağını düşünüyorum hatta istanbuldaki sergide,ya keşke dışarda olsaymış fotolar,daha çok insan fotoları görür diye düşünmüşdüm.

havalar ısınıyor ve bu konuyla alakalı düşüncelerimizi belirtmemizde fayda var,asıl organizasyonlar bu zamanlarda yapılır,umutlar tükenmesin,alkternatif yollara gidilsin derim.

 

Tarih: 4 Nisan 2008, 11:18 - İp: 194.***.**2.122
coffie
coffie (Objektif)
Antalya / Meraklı

Onur Bey ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum.Dediğiniz gibi Profesyonel anlamda bir sergiye gerek yok ama burada kurs veren özel resim atölyesi çok fazla.Ve bu atölyelerin hepsi de genelde Nisan Mayıs aylarında kurs verdikleri öğrencileri için sergi düzenlemekte.Buna bir de Halk Eğitim Merkezi, ASMEK gibi kurum ve kuruluşların sergilerini eklediğiniz zaman varın siz düşünün bu kadar çok serginin olduğu bir dönemde sergi düzenlemenin ne kadar zor olacağını.Açık hava sergisi gibi birşeyi ben de düşündüm ama baharda Antalya'nın havasının sağı solu hiç belli olmuyor.Sabah yağmur yağar deli gibi, iki saat sonra güneş açar.Bir de açık havada fotoğrafları sergilemek için şövale, pano gibi malzemelere ihtiyaç var.Bütün bunlar sadece benim altından kalkabileceğim şeyler değil.

Sergi için daha önce BU BAŞLIĞIN altında arkadaşlardan ciddi anlamda destek beklediğimi yazmıştım ama kimseden tek ses çıkmadı.

Ama yine de en azından Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e Karaalioğlu Parkı veya Cam Piramitin önündeki açık alanda Mayıs ayında sergi düzenlemek için ulaşmaya çalışayım.Ama başarabilir miyim bilmiyorum işin açıkçası.

 

Tarih: 5 Nisan 2008, 02:20 - İp: 85.***.**3.150
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

merhabalar, bende yardım etmek isterim. maksat çorbada tuzum bulunsun. bu konuda yardım edebileceğim bir şey olursa lütfen söyleyin. elimden geleni yaparım. yalnız haziranın 17-18 i gibi uzun bir foto gezisine gidicem. bu zamana kadar bir yardım etme sansım doğarsa çok mutlu olurum.

#gurhan_87' tarafından 05.04.2008 08:42:16 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Nisan 2008, 08:41 - İp: 88.***.**8.176
  • 1