murattok
murattok (üye)
Erzincan / Amatör

Amatör Çalışmalarım. Sizce Nasıl ?

Aranızda olmak çok güzel.Ort 1 sene önce nikon d5100 ile bu sanata bir başlangıç yaptım.Sürekli o forum senin bu site benim dolaştım.İçerik bakımından türkiyenin en iyi fotoğrafçılık üzerine kurulu forumu olan netfotoğraf ile tanışmam 7-8 ay önce oldu üye olmuştum bilgileri kaybettim.Buradan edindiğim çok değerli bilgiler oldu.NETFOTOĞRAF AİLESİNDEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM.Ne denli gelişme sağlamışım buradaki ustalarıma bir sorayım dedim.Öncelikle facebook sayfasından Erzincan fotoğrafları diye sayfa açtım birde web üzerinden site aşşağıda linkleri veriyorum.Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Erzincan Fotoğrafları Facebook Sayfam

Buda Web Sayfam

Tarih: 22 Aralık 2012, 02:15 - İp: 81.***.**4.143
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Siteye bir tek fotograf yuklememissiniz; sonra gelip bizleri facebookta yorum yapmaya cagiriyorsunuz. Bari biraz bir seyler yukleyin de ilgi duyanlar sizi sonrasinda Facebook'da ziyaret etsin.

Bu arada , Facebook'a yuklediginiz fotograflarin copyright'i sizde olsa da, Facebook'a istedigi fotografi istedigi yerde kullanma/saklama hakki verdiginizi ( sildikleriniz dahil ) biliyor musunuz ?


 

Tarih: 22 Aralık 2012, 09:23 - İp: 96.***.**5.17
murattok
murattok (üye)
Erzincan / Amatör

Üstad Haklısınız site derken buraya heralde en kısa zamanda ekliycem inşAllah.Facebook bilgilendirmeniz için teşekkürler bu konu hakkında bilgim yoktu.Ben sadece genel bir değerlendirme olarak düşündüm.Bir senelik amatör için nasıl bir şeyler yapabilmişmiyim diye.Cevabınız için teşekkürler...

 

Tarih: 23 Aralık 2012, 01:59 - İp: 81.***.**6.154
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

sizin gibi bir çok iş yaptım neredeyse hepsi çöpe gitti. bunlardan öğrendiğim yegane şey "sakın amatör ruhunu kaybetme" oldu. ilerleyen zamanlarda bunun çok faydasını görürsünüz. bana kalsa fotoğraflar güzel değil ama yapılmış olması benim gözümde değerlidir. fotoları belki başkası beğenir. belkide fotoğrafları anlamlı yazılarla süsleseniz küçük bir kültür sayfası bile olabilir. bu halleriyle anlamsız ve nereye gideceği belli olmayan gemi gibiler.. peehhh..

 

Tarih: 23 Aralık 2012, 02:12 - İp: 88.***.**8.42
murattok
murattok (üye)
Erzincan / Amatör

sayın digi45 Yegane yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Evet haklısınız daha 1 seneliğiz öğrenecek çok şey var...

 

Tarih: 23 Aralık 2012, 03:11 - İp: 81.***.**6.154
  • 1