aksufotograf
aksufotograf (üye)
Isparta / Amatör

Aksu Kaymakamlığı Fotoğraf Yarışması

Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz Aksu Kaymakamlığı Ulusal Fotoğraf Yarışmasına 56 sanatsever başvuruda bulunmuş, şirin ilçemiz Aksu’nun tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini anlatan 600 eser ile yarışmamıza katkıda bulunmuşlardır.

Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz, Aksu Kaymakamlığı Ulusal Fotoğraf yarışması ile Sorgun Yaylası, Sorgun Barajı, Tarihi Roma Köprüsü, Zindan Mağarası, Barak Yaylası, Çayır Yaylası, Melikler Yaylası, Eurymedon Kutsal Alanı, Dedegöl Dağı gibi doğal zenginlikleri sınırları içerisinde barındıran Aksu ilçemizin fotoğraf sanatının sunduğu görsel şölen ile tanıtılmasına katkı sağlamayı, Aksu’nun gizli kalmış güzelliklerini keşfetmeyi ve fotoğraf sanatının ve sanatçısının gelişimine destek vermeyi amaçlamaktayız.

Yarışmaya katılım ücretsiz olup; amatör veya profesyonel, fotoğrafa meraklı herkese açıktır. Katılmak isteyenlerin 24 Mayıs 2013 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine e-mail atarak veya yarışma görevlileri ile iletişime geçerek kayıt yaptırmaları zorunludur. Yarışmada birincilik ödülü 1.000,00 lira, ikincilik ödülü 750,00 lira, üçüncülük ödülü ise 500,00 lira olarak belirlendi.

Aksu Kaymakamlığınca yarışmaya ve yarışmacılara destek olmak üzere 26/05/2013 tarihinde saat: 08:00 de Aksu Hükümet Konağı önünde araç kalkacaktır. Yarışmacılara sabah kahvaltısı, öğle ikramımız ve akşam yemeği verilecektir.

Ayrtıntılı bilgi için: www.aksu.gov.tr

.

Tarih: 13 Mayıs 2013, 09:58 - İp: 212.***.**8.212