xmen
xmen (üye)
Karaman / Stüdyo Fotoğrafçısı

Yenilik Eskiyi Aratır Bazen

önceden sıyah beyaz resimlervar dı teknoloji geliştikce renliye daha sonrada dıgıtal la döndük kılasikresimler zaman zaman aranır oldu bazen geriye dönüb baktıgımızda önceki sistemlerin şimdikin den daha kolay oldugunu ve resimlerin tamamen dogal oldugunu görüyarum ama neolursa olsun kılasık resimler herzaman dogal olarak kalacak aslın da dıgıtal tamamen yapaylaşmaya yönelik saygılarımla

Tarih: 10 Ocak 2004, 19:43 - İp: yok
ayda
ayda (üye)
Sakarya / Amatör

Bravooooo mastertr.çok güzel anlatmışsın konuyu evet bırakın beyler arabanızı deveye at'a binin ne gerek var benzine para vermeye çayırlardaki otlar dururken.? Bu konuyu başlatan arkadaşa bir sorum var RENKLER ve ZEVKLER tartışılmaz bende mastertr gibi ZONGULDAK'lıyım işim icabı SAKARYADAYIM sevgiler

 

Tarih: 30 Mart 2006, 21:46 - İp: 85.***.**3.0
ayda
ayda (üye)
Sakarya / Amatör

Merhaba.
ESKİYE dönüşmü.? Eh beyler çok istiyorsanız DEVE ile seyahat edin .Neyinize sizin OTOMOBİL yada UÇAK .? Sizlere şunu hatırlatayım ZAMAN İNSANA UYMAZ İNSAN ZAMANA UYAÇAK bırakın ALLASEN başka konumu kalmadı yok ruhmuş şuymuş buymuş eskiden DÜĞÜN filmlerini yakınca dayak bile yiyen FOTOĞRAFCI ları unutmayın.DİJİTAL de ruh da var ZEVK de var ALMASINI BİLENE TABİİ.Gerisi fasa fiso..

 

Tarih: 8 Kasım 2006, 12:42 - İp: 88.***.**9.70
alpa_73
alpa_73 (üye)
İstanbul / Meraklı

bilmem ben şöle antika görünüslü şık bir orta format makinatı fz5 in yanı sıra zevkle kullana biirim. fz5 le şakır şukur ayarlama çekimleri yapar bakar siler sonunda beğendiğim pozı ortaformat ile çeki verirdim aah ah olsa bitane bana kiev 88 almak isteyen var mı? pahalı da değil 1500 liraya yanında lens seti yaparak bir tane alabiliyorsunuz.

pentax k100d mi alsan yonsa kiev 88cm mi ne dersiniz ?

 

Tarih: 14 Kasım 2006, 07:25 - İp: 88.***.**9.175
burfak
burfak (üye)
İstanbul / Amatör

ben bunun "attan inip eşeğe binme" benzetmesiyle ne alakasını anlamadım.

tüm bunların ötesinde neden analog fotoğrafçılığın bir öcü gibi gösterildiğini hiç anlamıyorum. fotoğrafçılığa yeni başlayan biri için analog çok daha mantıklı bir seçenektir.

 

Tarih: 9 Aralık 2006, 02:10 - İp: 84.***.**7.165
karahan38
karahan38 (üye)
Kayseri / Amatör

bilmem farkında mısınız ama insan gittikçe hızlanıyor eskiden dediğiniz fotoğrafçılığı bırakın hayatınıza bakın benim belki dedemin dedesi burdan (kayseri) ankaraya gitmek için belki de 1 haftası belki de 2 haftası gidiyordu ama şimdi bakın bir de şimdi bakın hızlanmış hayat ayak uyduramıyoruz bile bazen yetmiyor 24 saat haftanın nasıl geçtiğini ayın nasıl geçtiğini anlamıyorum umarım hayırlısıdır bu gidiş pek hayra alamet değil ama umarım hakkımızda hayırlısıdır.

 

Tarih: 9 Aralık 2006, 14:52 - İp: 85.***.**0.102