rethax
rethax (üye)
İstanbul / Amatör

Centurıa Film?

Selamlar

elimde iki adet Centuria marka 36'lık film var biri 200 diğeri 400 asa değerinde daha önce Kodak kullanmıştım.Bu markayı daha önce kullanmış var mı?.Ve film alırken markaya dikkat etmelimiyiz?

Tarih: 11 Mayıs 2008, 02:21 - İp: 81.***.**9.6
derja
derja (üye)
Ankara / Amatör

merhaba,
şimdi centuria 200 asa 36lık bir filmin banyosunu aldım ve çok sinirlendim kötü film gördük ama bir film bu kadar mı berbat olur. ilk iki poz idare ediyor, sonraki beş pozun rengi gitmiş ondan sonra geri kalan ne varsa hepsi berbat zaten. fotoğraf görünmüyor yani. hiç bir şey yok. satıcının tanesini 2 liradan vermesinde bir şey varmış belli ki yarın gidip kalanları iade edeceğim. siz bu mesajı yazalı çok olmuş belki okuma fırsatınız olmayacak ama mümkünse insanlar bu filmi alıp emek harcamasınlar, çalışmalarına yazık olmasın. bu rezil sonucu görünce ilk işim centuria yazıp internette aramak oldu. belki marka iyidir, bu marka ile çok iyi çalışmalar yapanlar vardır. memnun olanlar vardır herkesin adına konuşmayayım tabi ama yıllar sonra öğrendim film alırken markasına dikkat etmeliymişiz.

 

Tarih: 8 Temmuz 2009, 23:42 - İp: 88.***.**5.201
xlife
xlife (üye)
Bursa / Amatör

hocam merhabalar

ben centuria kullanıyorum. Bu güne kadar filmin çok az koyu gelmesinden başka bir sorunla karşılaşmadım. 400 Asa filmin biraz koyu gelebilir 2-3 dakika film banyosunun fixer bölümünde tut filmi sonra bas. Bilmiyorum "derja" arkadas biraz yakınmış onun aldığı filmler cok eski olabilir ondan olmus olabilir diye düsünüyorum ama yine de deneyin karar sizin.. Ama tavsiye isterseniz FUJİ derim..

 

Tarih: 23 Temmuz 2009, 17:23 - İp: 85.***.**7.90
  • 1