cico_line
cico_line (üye)
İstanbul / Amatör

Yeni Başladım

Merhaab arkadaşlar Yakında bir bebeğim oacak bunun içinde fotoraf makinası almayı karar verdim fujifilm finepix s 5700 modelde karar kıldım myshop diye bir siteden 472 ytl sipariş verdim ama gönderemediler bir türlü siparişimi ipral ettim. Daha sonra piyasadan araştırmaya karar verdim. Ümraniyede media market var biliyorsunuz orada dolaşırken nikon d40 promosyona girmişti 888 ytl olarak arştırdım gerçekten heryerde daha da pahalı. Şimdi bir nikonum var çok süper resim çekiyor inanılmaz ben amatörüm daha niceleri vardır ama bana bu çok süper geldi diyorum. Arkadaşlar siz ne diyorsunuz üstadlar sizdce doğru bir karar vermişmiyim resim çekmeye merak sardım sürekli karıştırıyorum daah tüm özelliklerini çözmüş değilim. Önerileriniz benim için çok değerli üstadlarım ve bekliyorum saygılarımı sunuyorum.

Tarih: 3 Mart 2008, 12:54 - İp: 193.***.**5.9
hejardr
hejardr (üye)
İstanbul / Amatör

selam cocugunuz olması ne guzel.ben de cocuk fotografları cekmeyi cok seviyorum ve amator sayılırım daha pek bişey bilmiorum.nikon d40 almayı dusunuyorum teknosada nakit 800 ytl ne diyorsunuz alayım mı yoksa yurtdsında mı getirtsem daha mı iyi olur.bir de sanki cok zoom yapamyırdu sizde oyle bir tespitte bulunduzumu?
arkadaslar yardımnınızı cok acil bekliyorum ben nikon d40 6.1 almayı dusunuyorum sizce nasıl ya da aynı fiyat aralıgında oneriniz var mı??

 

Tarih: 3 Mart 2008, 19:30 - İp: 78.***.**6.82
cico_line
cico_line (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkür ederim Allah isteyenlere nasip etsin.. Bu nakinayı bence hiç düşünmeden al derim bizim için yani yeni başlayanlar için çok ideal makina. Ya ne diycem teknosada eminmisin 800 ytl olduğuna taksitli fiyatı nedir. Birde alıcaksan türkiyeden al yurt dışından aldığın zamn sorun olduğunda kime götüreceksin

 

Tarih: 3 Mart 2008, 19:44 - İp: 193.***.**5.9
hejardr
hejardr (üye)
İstanbul / Amatör

evet eminiöm dun sordum 25 tan kalmıs stokta.taksitli fiyatı 899 ytl.bir tane daha mı alacaksınızya yurtdısından alınca haklısnız sorun cıkma ihtimali var ama yine de cok buyuk bir ihtimalle sorun cıkmaz sonucta ticaret bu şaka bir yana canon e0s 400d icin ne diyeceksiniz?

 

Tarih: 3 Mart 2008, 20:01 - İp: 78.***.**6.82
alpa_73
alpa_73 (üye)
İstanbul / Meraklı

almışın zaten hayırlı olsun güzel görüntüsü vardır ek lens almak istersen af-s motorlı lensleri seç daha pahalıdır ama çok kalitelidirler. başka lenslerle uyumsuzluk yapar

 

Tarih: 23 Mart 2008, 09:26 - İp: 78.***.**8.92
el-cezeri
el-cezeri (üye)
İstanbul / Meraklı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 27 Mart 2008, 14:34 - İp: 78.***.**0.190
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Nikon d 40 almayın sonradan objektifinde falan sıkıntı yaşarsınız.

 

Tarih: 27 Mart 2008, 14:37 - İp: 88.***.**6.181
  • 1