maduran68
maduran68 (üye)
Ankara / Amatör

Sözüm Kıdemli Üstadlara;

Bende birkaç aylık sitenizin üyesiyim. en alt seviyede amatör olarak fotoğrafla ilgileniyorum.Şu ana kadar yaptığım üstadların değerli yorumlarını okumak oldu.Doğadaki şahaser sanatları ölümsüzleştirmek, yer yer seyri dünyalara değişilmeyecek güzelikleri sabit kılmak adına özellikle manzara resimlerine ve hayvanlara ilgi duymaktayım. ancak bunun için gerekli cihazı alma noktasında bütün çabama rağmen alternatifi teke indirgeyemedim.Aklımda beliren ve somutlaşan bazı makinalarda yok değil,alacağım makinada asgari sevide zumu, makrosu, ISı olması, İSO'sunun çok iyi olmasada normal sevide bulunması, tercihlerim SLR Like makina olması nedeniyle daha fazla özellik istemekte zorlandığımın farkındayım. bu çercevede Canon S3 IS, Panasonic FZ 50, Kodak Z712, Sony H9'dan hangisi tercih etmeliyim(ABD alternatifi var) Şimdiden herkese teşekkürler.

Tarih: 17 Mart 2007, 18:31 - İp: 88.***.**4.40
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sağol mimarca sağol. Makinaların efendisi. BAk arakadaşa yardımcı ol.Zaten şimdiye kadar üretilmiş tüm makinaları kullanmış ve satmış tek adamsın.

 

Tarih: 18 Mart 2007, 15:40 - İp: 85.***.**3.10
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

maduran68 pazarbey'in mesajından geyik yaptığını nasıl anladın, merak ettim doğrusu?

açıkcası biz buralarda biraz eskidik, biraz da bıktık... bıktık çünkü aşağıda bir ton başlık olmasına rağmen hala ne alsam konularına yeniden, yeniden, yeniden ve yeniden yazıyoruz!!!

Pazarbeyin o muhabbetleri bu bünyelere nasıl bir şelale etkisi yapıyor bir bilsen!

bence kendisine bir özür borçlusun.

 

Tarih: 18 Mart 2007, 15:40 - İp: 88.***.**2.107
maduran68
maduran68 (üye)
Ankara / Amatör

zaten yazımın sonunda yanlış anlaşılmama ümidimi belirterek söz konusu ifadeyi kullanmıştım, ama diğer arkadaşların beyanlarından anlıyorumki sanırım benimki biraz acemi yanılsaması olmuş,acemilerin yer yer kaş yarıp göz çıkarmasına aldırış etmeden yinede bizlere tavsiye edebileceklerinizi esirgemezseniz memnun olurum.Verilecek bir bilgi için bir değil bin defa özür dilemek şahsıma kuş tüyü kadar hafif gelir. Zira bana bir harf öğretenin .......... Saygılar.

 

Tarih: 18 Mart 2007, 20:16 - İp: 88.***.**2.222