puma
puma (üye)
İçel / Amatör

Sony H-1 Türkce Kullanım Kılavuzu

selam arkadaslar. konunun yeri burası degil belki ama kusura bakmayın. ben sony h-1 in türkce kullanım kılavuzunu arıyorum. yada bu makineyi kullanan arkadaslar bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim. internette aradım ama bulamadım. varsa adres yazın lütfen. tesekkürler.

Tarih: 24 Ağustos 2005, 23:48 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

sayın zyılmaz h1 resimlerinizi merakla bekliyorum. pazarbey dostumada yıldırım konusunda takılmıstım sadece umarım kızmamıstır. sevgiler saygılar

 

Tarih: 29 Ağustos 2005, 21:47 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sevgili puma sana nasıl kızabilirim.S2 cileri arkadan harçerlemen senin tercihin.Ama yeni gönderdiğim fotolara bakarsan ne buyuk bir hata yaptığını anlayacaksın.

 

Tarih: 29 Ağustos 2005, 22:47 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

yaw ben kimi hancerlemisim duyan duymayan bişi sanır yaw. biz s2 cileri saygıyla selamlarız. ( tabi tüm dostlarımızı da )

 

Tarih: 30 Ağustos 2005, 00:07 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ah ah.İnsanoğlu böyle hep elinde olmayanı ister.Acaba diyorum bazen h1 dahamı iyi olurdu.Bunun için belkide h1 kullanıcısı olmamama rağmen buralarda yazıyorum. Neyse belki daha sonra birbirimizdren alır deneriz makinaları.

 

Tarih: 30 Ağustos 2005, 00:11 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar çanakkale de çektiğim 3 fotoğrafı galeriye gönderdim. Yayınlanır inşallah.
Ayrıca Bu kullanım Klavuzu sorununu nasıl halledeceğiz???

 

Tarih: 30 Ağustos 2005, 13:02 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

yaw arkadaslar valla kafambasmıyo... hadi ben makinayı ABD den aldım dolayısıyla herbiseyi ingilizce ( daha gelmedi ama kesin öyle dogal olarak ), iborotti ispanyadan almıs vs.. makinayı buradan alanlar sasırmadılarmı ya, türkiyede satılıyor ama türkce kullanma kılavuzu yok! sony firmayı arasak acaba bi sonuc alırmıyız?

 

Tarih: 30 Ağustos 2005, 21:38 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Arkadaşlar sanayi ve ticaret bakanlığına şikayet edin.Tüketiciyi koruma kanununa göre türkçe kullanma klavuzu basılı olarak bulunmak zorundadır.Sony merkezine ulaşmak imkansız.Şikayet etsin türkiyeden alan arkadaşlar.

 

Tarih: 30 Ağustos 2005, 21:56 - İp: yok
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaslar mizak17 de turkce kullanma klavuzu çıkmış. Diğer arkadaşta çıkmaması şaşırtıcı geldi bana. Ya satıcı kutudan aldı para ile sattı yada kayboldu gibi geliyor bana. Çektiğim 3 fotografım yayınlandı bakabilirsiniz galeriden.
Klavuzu arkadastan alabilirsem fotokopi veya e-katalog haline donustureceğim.

 

Tarih: 1 Eylül 2005, 18:42 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

zyılmaz arkadasa cabalarından ötürü tesekkür ediyorum. umarım bu katalog meselesini hepberaber hallederiz arkadaslar. sayın zyılmaz eger e-katalog oalyı olmazsa sizden fotokopileri isteyecegim tüm masraflar tarafıma ait olmak üzere.

bir diger konuda pazarbey abimizin bize malkocoglu edasıyla saldırması yaw sanki h1 kullananları düsman kuvvetleri gibi görüyor üstad AMA H1 KALESİ YIKILMAZ BRE!!!

 

Tarih: 1 Eylül 2005, 23:01 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Allah Allah Allah.

 

Tarih: 1 Eylül 2005, 23:16 - İp: yok