puma
puma (üye)
İçel / Amatör

Sony H-1 Türkce Kullanım Kılavuzu

selam arkadaslar. konunun yeri burası degil belki ama kusura bakmayın. ben sony h-1 in türkce kullanım kılavuzunu arıyorum. yada bu makineyi kullanan arkadaslar bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim. internette aradım ama bulamadım. varsa adres yazın lütfen. tesekkürler.

Tarih: 24 Ağustos 2005, 23:48 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gel puma ben sana türkçe kullanma klavuzu vereyim. Vay hain puma demek h1 aldın ha.Hayırlı olsun güle güle kullan.Biliyorsun bende çok merak ediyordum h1 i.Kaça aldın.
Ayrıca izlenimlerini bekliyorum.

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 01:18 - İp: yok
zevahir
zevahir (üye)
Kastamonu / Meraklı

BENDE MERAKLANMIŞTIM H1 E FAKAT ÜSTAD BUYRUK UN SONY YEDEK SERVİS İKAZI BENİ DURDURDU...FUJİFİLM S9500 TAM BENİM GİBİ MERAKLI ÇAYLAKLAR İÇİN SANKİ..AMA FİYATINI BULAMADIM...

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 02:02 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

pazarbey kardesim sen cok yasa emi.. uzun zamandır bilgisayarımda problem üstüne problem yasadım. hala tam olarak düzelmedi ama dün gece girdim internete oda 5-10 dakika. yılanlı resimlerinede baktım cok güzel... sana mesaj yazamadım ama hep aklımdasın inan.

hain oldum demek.. canın sagolsun h 1 henüz gelmedi. kısmetse 5 eylülde elimde olacak arkadasım aldı su an amerikada. bana 430 dolara maloldu baya iyi bir fiyata aldım yani.ama türkce kullanım kılavuzu yok haliyle bende internette aradım bi arkadasımla ama bulamadım. gelince su ne bu ne demeyeyim diye türkce kılavuz arıyorum. belki arkadaslar yardımcı olabilirler diye düsündüm.

sende iyisindir insallah. az önce resimlerine baktım cok güzeller valla icim gitti. dedimya sol tarafım hep s2 de kalacak belki birgün kütahya ya gelirim bulusuruz ha? belki dadanagastta gelir kendine iyi bak, ben su türkce kılavuzu aramaya devam edim

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 13:01 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yav arkadaşlar japon malindan korkmayın.Bozulmazlar zaten bozulursa servis ücreti ve parça ücreti makinanın yarısı eder.Öyle olunca zaten makinanın fiyatı yarıya inmiş olur.Atarsın gider.

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 13:12 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey alemsin valla..
...
puma, sonunda aldirdin arkadasina demek.. senin adina cok sevindim.. gule gule kullan makineni..
cok iyi bir tercih yapmissin ayrica..
5 eylule kadar zaman gecer mi artik...ahhh ah..
...
kullanim klavuzunu sanirim satin da alabilirsin.. zaten bir kitapciga ihtiyacin olacak, her yerde beraberinde tasiyabilecegin..
..

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 17:07 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sattın bizi sattın. Biraz pahalı olmuş ama olsun. Güzel makina benimde yarım h1 de kalmıştı.Fakat s2 nin belgesel ağırlıklı çekim için ideal olduğunu görünce vazgeçtim. Ayrıca ben tam takım 1000 euro gibi bir rakama mal ettim sayılır.Bu nedenle artık vazgeçemem.Kütahyaya beklerim.Gelmeden [email protected] a mail at.Herkesi beklerim.Yolu düşen herkese kapımız açık.

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 20:48 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

selam arkadaslar.. sanırım h 1 i almama en cok dadanagast sevinmistir , pumanın çenesinden kurtuldu diyodur kesin ama yoook.. bu seferde su neydi bu neydi diye kafanızı ütülerim valla. öyle hemen isin icinden sıyrılamazsınız. valla arkadaslar kılavuzu bulamadım hala. naapcam bilmiyorum. makine gelmeden elimde olsaydı hic olmazsa biraz fikir sahibi olurdum. ( off nerden bulacam ya?)

ya kullanan arkadaslar bi el atsa su olaya...

evet 5 eylüle kadar zaman gecmez artık bana, ondan sonrada orasını kurcala burasını kurcala derken 1-2 haftada öyle gecer, sonrada fotografları yollarım bakarsınız.

valla ben kendi adıma yolum kütahyaya düserse mutlaka pazarbey seni görmeye gelir rahatsız ederim. bu arada makina 430 dolara neden pahalı dedin pazarbey, ben cok iyi fiyata aldım zannediyordum, bilmedigim bisey mi var yada 200 dolara falan mı düstü ha

kendinize iyi bakın tüm dostlara üyelere bol fotograflı günler..

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 21:05 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör


puma her zaman beklerim.. istedigin kadar sor, bilgim olcusunde cevaplamaya calisirim..
gercekten de cok sevindim..
bir diger mutlu haberi de murat47867823456'dan bekliyorum.. o da 350D alacakti miydi ne oldu haberimiz yok simdilik.. cevap da vermek istemiyor.. halen daha da sorular soruyor.. acaba aldi da degistirmeyi falan mi dusunuyor diye kuskulaniyorum..
...
kullanim klavuzu bulabilirsen iyi olur tabii.. ama kendini o kadar da sartlandirma, olmazsa olmayabilir.. fotografciligin kurallari ayni.. fotografcilik konusunda kitaplar okumaya basla simdiden.. makinen geldiginde de 2 hafta iyice kurcaladin mi sorun falan yasamazsin.. burada, forumda da sor.. iste olay bu..
...
gercekten cok sevindim senin icin.. pazarbey'in dedigine de bakma sen.. 430 dolar ucuz valla.. ondan iyisi samda kayisi..
ben alirken; dunyanin hangi kosesinde ne kadar ucuza alinabilir diye arastirmalardan yipranmistim, ama sonunda ne yaptim? gittim ingiltere'deki yuksek fiyatla satan magazasindan aldim.. online degil yani..
makineyi aldiktan sonra da bir yerlerde daha ucuza falan gorursen dert etme o kadar.. artik harika bir makinen var.. kimse seni tutamaz....

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 22:37 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

vaaaay, dadanagast sagol bee... bu gazla kimse tutamaz artık beni

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 22:50 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

 

Tarih: 25 Ağustos 2005, 23:13 - İp: yok