serkan_sdl
serkan_sdl (üye)
İstanbul / Amatör

Sony Dsc R1 Makina Aldım Ama;


Merhaba değerli R1 kullanıcıları...

Bende bu sizler gibi bu derin dünyaya bir R1 makina alarak dalış yaptım. Ancak makina yurtdışı menşeili olduğu için kullanma klavuzuda ingilizce. Sony yetlili satıcılarından rica ettim ama ses yok. Bu işe yeni başladığım için zaten bilgim yok.

Siz değerli R1 kullanıcılardından ricam;

Bu makina ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız.Çünkü daha üzerinde ki düğmelerin ne işe yaradığını dahi bilmiyorum.

Birde varsa TÜRKÇE kullanma klavuzu...

Tekükkürler

Tarih: 8 Ağustos 2006, 10:37 - İp: 81.***.**0.75
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

serkan_sdl makinen hayırlı olsun. KUllanım klavuzu için sony eurasia dan istekte bulunabilirsin. Daha öncede isteyen arkadaşlara yollamışlardı sanırım. Edinmek istediğin bilgileri As nicli arkadaşımızın açtığı R1 izlenimleri topiğinden alabilir ve eski sayfaları okuyarak öğrenmek istediğin şeyleri öğrenebilirsin. Sormak istediklerini söylediğim topikte sorabilirsin. As ve diğer R1 kullanıcısı arkadaşlar elimizden geldiğince yardımcı oluruz

 

Tarih: 8 Ağustos 2006, 11:20 - İp: 81.***.**2.162
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

isteme yollamaları gecikiyor altunizade sony e git.kocbank ın caprazında gitmeden once arayıp ellerınde oldugunu teyıt et ve al. ucretsızdır.

bu arada foto makınesi isi biraz öss ye benzer bıkmadan yılmadan calısılmalı bır noktadan sonra kapılar acılıo ıste ozaman dogru pozlama mukemmel fotograflar...

 

Tarih: 10 Ağustos 2006, 11:21 - İp: 81.***.**9.250
  • 1