emregunes
emregunes (üye)
İstanbul / Meraklı

Pentax K10d Tavsiyesi

Arkadaslar yorumlardan tanıtımlardan cok cok beyenerek aldığım pentax k10d .... o kadar abartılıyor ve saptırılıyor ki anlatamam.. bugun tanıstığım güzel insan bana ne var ne yok anlatılar.. kendi makineleriyle aralardındaki farkları gösterdiler.. ve inanın makinamdan soğudum.. Ben yazılanların abartıldığını düşünüyorum.. eksiklerinin yetirince anlatılmadığını düşünüyorum.

Bu eksiklerden haberdar olan ve bunları paylaşmayan arkadasların bunları paylaşmasını istiyorm. hiç olmazsa makina konusunda kadarsız olan arkadsalar için
..
Bugun tanıştığım güzel insanlara tekrar tekrar teşekkür ederim...

#EmreGunes' tarafından 15.09.2007 04:31:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 15 Eylül 2007, 02:00 - İp: 85.***.**6.26
emregunes
emregunes (üye)
İstanbul / Meraklı

bana tavsiyelerde bulunmadılar ozzy şimdiki aklım olsa derler ya nikon d80 bile tercih ederdim.. bile diyorum yanlış anlaşılmasın daha üst modelleri olduğu için söylüyorum.. bekleyin ve ustadlara sorun derim ben genel olarak..

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 03:07 - İp: 85.***.**6.26
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Arkadaşım çürüttüler çürüttüler papağan gibi tekrarlıyorsun. Bize de anlat da bizde bilelim. Olmazsa satarız makinelerimizide yol yakınken fazla zarar etmeyiz. Var git işine ramazan ramazan sen önce abilerinin egolarını tatmin etmekden bi vaz geç. Pentaxın tek eksiği lens çeşidinin azlığıdır. Geri kalan yönden segmentindeki makinalardan hiçbir eksiği yoktur. Amaaan ben kime ne anlatıyorum yaaa? Tamam kardeşim sen elindeki makinayı satacak olursan haber ver ok? Burada bir arkadaş var almayı düşünüyor,satarsan belki alırda berbat fotoğraflar serine o devam eder.

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 03:12 - İp: 88.***.**9.160
canbasri
canbasri (üye)
Çanakkale / Meraklı

Biraz akıllı bir insan senin yazını okuyunca pek bişeyden çakozlamadığını direk anlar kızma ama.....Auto ayarlarda aynı değerlerde....yazık...Bişey demiyorum sana genelde cevap yazmam bu tip yazılara hatta bi adam vardı nikon fanatiği onun cahilce yazılarına bile bişey yazmadım ama saçmalamışsın...Hele abilerin onlar dahada saçmalamış....Bende örnek vereyim nikonu canonu olan abilerim makinemi acayip beğendi....Hatta değiştirip k10d alma niyetindeler...haberin olsun...Bu arada sen salla dslr i bence bi tane hp photosmart al..Ondada auto var.

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 03:34 - İp: 88.***.**9.163
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Canbasri seninle aynı kanıya varmışız Bu arkadaşı kompak bi makina paklar Bu arada Emregüneş kardeşim teklifim şaka değil haberin olsun. Satmayı düşünürsen harbiden arkadaş alıcı haber et fiyatta anlaşırsanız her ikiniz de mutlu olursunuz.

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 03:46 - İp: 88.***.**9.160
emregunes
emregunes (üye)
İstanbul / Meraklı

üslubunuz cok tatmin etti.. komiksiniz... yetişkine benziyorsunuz sadece... Çirkinleşmenin bi manası yok bence ! beni uyarmışlardı forumda bu tazr insanlar konusunda.. neyse ben fazla uzatmıyım.. ciddiye alan arkadaslara yeterli diye düşünüyorum.. bir topic açıldığını düşünün ve benim sadece avsiye etmediğimi düşünün ve tabi biraz da beyfendi olmanızda fayda var diye düşünüyorum.. hiç olmazsa sizin saygınlığınız için...

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 03:51 - İp: 85.***.**6.26
canbasri
canbasri (üye)
Çanakkale / Meraklı

Ne diyelim arkadaşa fotoğraf hayatında başarılar...Bende araştırdım çok hatta 1 yıl ilk beğendiğim d80 di sonra 400d mi acaba yoksa d200 alıp kafam mı rahat olsun (para sorunum yok usa dan daha hesaplı getiriyordu benim arkadaşlar...)Üstadlarada danıştım...Hemde 3 değil 5 üstada,6 abime sordum...ciddiyim...Forumlarda sabahladım....Okulda fotoğrafçılık kulübündeki arkadaşların makinelerini denedim....K10 d dedim en son....Pişmanmıyım hayır aksine gün geçtikçe çok daha hoşuma gidiyor..Hele portre için bi lens de karar verebilsem süper....Neyse benim üstadlar ve abiler pentax dedi....

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 04:00 - İp: 88.***.**9.163
emregunes
emregunes (üye)
İstanbul / Meraklı

deminki acıklamalardan daha güzel tabi.. inanın sadece cok içimden geldiği için yazdım.. Kötü bir niyetim yok..

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 04:05 - İp: 85.***.**6.26
canbasri
canbasri (üye)
Çanakkale / Meraklı

Bu arada beyefendi gibi bi başlıkla konu açılır ve beyefendi gibi görüş yazılırsa beyefendi gibi karşılık verebiliriz....

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 04:08 - İp: 88.***.**9.163
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Güzel kardeşim asıl çirkefliği hibir örnek sunmadan sadece abilerim abilerim diyerek sen yapıyorsun. Örnek vererek bu iddanı ortaya koy delikanlı gibi harbiden haklıymışsın demesinide biliriz.
Bak sana uslubunu göstereyim; 12 adet abime sordum (hepsi pentax kullanıyor) bendeki canon ve nikonun bir işe yaramadığını anladım berbat felaket bu canon ve nikon ben hala kullanıyorum (yani ben yandım ama siz yanmayın)siz kullanmayın. Nasıl seni tatmin ettimi? Etmedi değilmi?

düzgün yazı yazmasını da biliriz alimallah ama okuduğumuz konuda biraz mantıklı olacak. Abilere itimadımız yok değil ama insan daha somut şeyler istiyor be güzel kardeşim.
Sağlıcakla kalasın.
Not: Yine söylyeyim satmak istersen harbiden arkadaş var almayı düşünen.

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 04:14 - İp: 88.***.**9.160
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

bu tip arkadaşlar birilerinin TELLALLIĞINI yapıyorlar...
Bunlara CEVAP yazmak bile POLEMİĞİNİ devam ettirmekten başka birşey değildir...

Kendi haline bırakacaksınız SATILMIŞ olanları...

 

Tarih: 15 Eylül 2007, 10:17 - İp: 85.***.**5.89