haxem
haxem (üye)
İzmir / Amatör

Pentax Fotoğraf Makinası Fikirleriniz

Benim bir sorum olucak bu sene bir fotoğraf makinası alıcam sualtında amatör çekim yapmak için ama hiç kullanmadığım bi marka kullanan varsa görüşlerini yazarsa sevinrim

Ürün : PENTAX Optio W80

Özellikleri ;

12.1 megapiksel efektif çözünürlük

28mm - 140mm objektif

5x optik zum

2.5 inç 230,000 piksel LCD ekran

Digital Shake Reduction

High-Sensitivity SR modu

ISO 6400

Movie SR video kayıtta sarsıntı azaltma özelliği

Auto Picture otomatik sahne seçim özelliği

Yüz Tanıma teknolojisi

Gülümseme modu

Pentax Optio W80 sugeçirmez dijital kamera : Hoya Corporation Pentax Imaging Systems Division yeni modeli Pentax Optio W80 dijital fotoğraf makinesini tanıttı. Sualtında beş metre derinlikte iki saate kadar dijital fotoğrafçılığa imkân tanıyan sugeçirmez, toz geçirmez ve soğuğa dayanıklı yapısına ek olarak Pentax Optik W80 kamera aynı zamanda bir metre yükseklikten düşmeye karşı da dayanıklı bir tasarıma sahip. Kompakt boyutlarına rağmen Pentax Optio W80 dijital fotoğraf makinesinde 25mm - 25mm odak uzaklık değerlerinde 5x optik zum objektif bulunuyor. 12.1 megapiksel çözünürlüğü Pentax'a özgü görüntü motoru, yüksek performans gücü ve yüksek performanslı Pentax zum objektifle bir araya getiren Optio W80 son derece kaliteli görüntüler üretiyor.

Pentax Optio W80 ile sualtı fotoğrafçılık
Pentax, daha hava geçirmez bir yapı amacıyla dış bağlantı noktalarını daha sağlamlaştırarak diğer modellerde dört metreye kadar derinlikte kullanım imkânını Optio W80 fotoğraf makinesinde beş metreye çıkarmış. Optio W80 fotoğraf makinesi IPX 8 (ya da JIS Class standartlarındaki performansının yanı sıra IPX 6 (ya da JIS Class 6) toz koruma standartlarına da sahip. Eksi 10 derecede çalışabilen yapısıyla Pentax Optio W80 dijital fotoğraf makinesi her türlü dış mekân ortamında kullanıcıların rahatlıkla fotoğraf çekebilmesine imkân tanıyor.


Pentax W80 kamera ve 5x optik zum objektif
Pentax Optio W80 fotoğraf makinesi kompakt boyut olmasına rağmen 5x optik zum özellikli ve 35mm fotoğrafçılık eşdeğeri 28 mm geniş açı ve 140 mm telefoto odak uzaklık değerlerinde bir objektife sahip. Geniş açı değerinin düşük olması sayesinde Pentax Optio W80 ile manzara fotoğraflarından mimari ve grup çekimlerine kadar çok geniş bir yelpazede çekim yapılabiliyor.


Pentax W80 ile video kayıt
Pentax Optio W80 dijital fotoğraf makinesi 16:9 formatında 1280 x 720 piksel high Definition video görüntüleri saniyede 30 kare çekim hız ile kaydedebiliyor. Kameranın ayrıca video kayıt işlemelerini kolaylaştıran gelişmiş kullanıcı dostu özellikleri de mevcut. Mobie SR (Shake Reduction / Sarsıntı Azaltma) özelliği kamera sarsıntısından kaynaklanan olumsuz etkileri otomatik olarak minimum seviyeye indiriyor. Underwater Movie (Sualtı Kayıt) fonksiyonu ise gerekli tüm ayarların sualtındaki video çekimlerin uygun şekilde yapılmasını sağlıyor.



Daha detaylı açıklama:

http://www.pentax.com.tr/tr/group/5/product/17732/body/specifications/cameras.html

evet arakadaşlar makinanın özellikleri bu , bu makinayı alsam amatörce sualtı fotoğrafçılığı yapabilirmiyim ve makina problem çıkartırmı?

bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tarih: 2 Mayıs 2010, 13:10 - İp: 78.***.**8.149