htintas
htintas (üye)
İstanbul / Meraklı

Panasonic Fz-7 , Kodak P880

Arkadaşlar fotoğraf makinası almaya niyetlendiğimden beri forumu takip ediyorum, kafam allak bullak oldu ama sonunda kafamda iki model kaldı ( tabiiiki bütçeme göre )

Panasonic fz-7
Kodak p880

bu ikisi arasında kararsızım. bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle bu makineleri kullanmış arkadaşlardan.
Kafama takılan bir olayda lens meselesi. Hangi lens daha kaliteli sizce.Schneider, Carl Zeiss vs. Makine alırken bu bir tercih sebebi olmalımı ?
Herkes çözünürlükten ISO değerlerinden Zoom miktarından bahsediyor karşılaştırmalarda. Bunlar firmaların ürün özelliklerinde verdiği sayısal değerler. Ancak makinenin kalitesini belirleyen daha farklı şeyler olmalı.Yoksa premier marka 80 ekran televizyon sony 70 ekrandan daha kaliteli olması lazım. çünkü biri 80 diğeri 70. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yardımlarınızı bekliyorum

Tarih: 14 Ekim 2006, 20:41 - İp: 85.***.**5.254
tolgaozcan
tolgaozcan (üye)
Ankara / Amatör

bende fz-7 var hemde 2 tane ben aldım abımde hedıye almiş istanbuldan.cok memnunum 2.cisini yanı teknosadan aldıgımı satıcam.dusunursenız beklerım..cektıgı resımlerzaten galerıde var

 

Tarih: 31 Ekim 2006, 13:43 - İp: 85.***.**6.61