teknikservis
teknikservis (üye)
İstanbul / Amatör

Panasonic ’ Den Şaşma !

Daha yüksek Görüntü kalitesi ve gelişmiş AF Sistemi sunan dünyanın en küçük ve hafif sistem kamerası*

Micro Four Thirds sistem standartına dayalı Panasonic Lumix GF3, Panasonic Lumix GF2'nin elinde tuttuğu dünyanın en ufak ve hafif sistem kamerası rekorunu % 16.7 daha ufak ebat ve % 16.2 daha hafif olmakla kırmıştır. Panasonic Lumix GF3 kompaktlığın doruğuna ulaştıysa da, Panasonic dahili flaş gibi kamera ekipmanlarından da taviz vermemiştir. Ek olarak, yeni uyarlanmış kumanda düğmesi ve dokunmatik ekran kontrolleri gibi en verimli şekilde yerleştirilmiş kumanda düğmeleri sayesinde bu kamerayı kullanmak basit ve kolaydır.

Venus motorlu FHD, yeni parazit indirgeme teknolojisinin uyarlanmasıyla geliştirdiği performans sayesinde daha yüksek kalitede görüntü elde edilmesini sağlar. Bu gelişmiş parazit indirgeme sistemi yaklaşık 3dB'de ISO 3200/ISO 6400 ayarında S/N iyileştirmesi sağlayarak yüksek hassasiyette kayıtta renk üretimini iyileştirmiştir. Bunun sonucu olarak, loş ışıklı ortamlarda elde edilen resimler şaşırtıcı netliktedirler. Ayrıca, parametre optimizasyonu çözünürlüğün artmasına katkıda bulunur. Panasonic Lumix GF3, 1.920 x 1.080 AVCHD formatında full HD videolar da kaydedebilir.

Panasonic Lumix GF3, odaklama için gereken algılama süresini sürücü hızını 60 fps'den 120 fps'ye çıkartıp ikiye katlayarak ulaştığı yaklaşık 0.1 saniye değeriyle dünyanın en hızlı Işık hızı AF seviyesini* sağlamaktadır. Ayrıca, Kontrast AF sisteminde odaklama, görüntü sensörüyle kumanda edildiğinden, hassas odaklama yapıldığında mekanik hata marjı bulunmamaktadır. Panasonic Lumix GF3 Tüm alan odaklama ile Nokta AF fonksiyonu arasındaki farkı hesaplayarak odaklama alanını daha da genişletip, daha hassas odaklama ayarına olanak verir.

Yaratıcı Kontrol, kullanıcılara renk efektlerini daha insiyaki oluşturma imkanı sunar. Minyatür Efekt modunda çevre birimler odak bozunmasına uğratılırken, doygunluk ve kontrast vurgulanır ve böylece resmin diorama gibi görünmesi sağlanır. Bu modda kaydedilmiş video 10x hızlı ileri sarma hızında oynatılarak daha komil görüntüler sunulur. Fotoğraf stiliyle kontrast kontrolü, keskinlik, doygunluk ve parazit indirgeme mevcuttur.

* 13 Haziran 2011 itibarıyla dahili flaşlı değiştirilebilir lens sistemi kamerası için. * Nesneye odaklanma süresi LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-VS014140) ile lens pozisyonu ""sonsuz"" dan ""2m"" ye alınarak ölçülmüştür. Zum pozisyonu geniş menzildedir. Panasonic ölçüm metodu. En iyi AF performansı için, LUMIX G VARIO HD 14-140mm / F4.0-5.8 ASPH. / MEGA O.I.S. (H-VS014140) 'nin donanım yazılımı ver. 1.3 veya üzeri olmalıdır.


DMC-GF3K
G Micro Sistem Dijital Fotoğraf Makinesi
Dünyanın en küçük ve hafif Sistem Kamerası*
Değiştirebilir lens sistemine sahip bir kamera için daha yüksek görüntü kalitesi
Hız ve hassaslık barındıran gelişmiş AF Sistemi
Yenilenmiş renk kumanda fonksiyonları - Yaratıcı kontrol ve Fotoğraf stili
1920 x 1080 Full HD Yüksek kalitede video kaydı
Daha yaratıcı serbesti için gelişmiş iA (Akıllı Otomatik) modu - iA Plus

EĞER FOTOĞRAF MAKİNESİ ALICAK OLANLAR VAR İSE CANON , NİKON MARKALARINI ARKALARINA ALIP BUNA BAKMALILAR !

PANASONİC GF3

#Teknikservis' tarafından 14.11.2011 17:25:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Kasım 2011, 17:25 - İp: 85.***.**1.124
sleazy
sleazy (üye)
İstanbul / Amatör

Çok güzel bir cihaz ama sensör boyutundan dolayı tercih edilmeyebilir ben bu sınıfta henüz Sony Nex üstüne ürün göremiyorum.

 

Tarih: 18 Kasım 2011, 15:26 - İp: 31.***.**6.16
  • 1