ardabalkan
ardabalkan (üye)
Eskişehir / Amatör

Öyle Bir Makine Arıyorum Ki...

Ben 5 yıl kadar önce Kodak DX6340 almıştım. Bu makine 3.1 MP 4X optik zoom özellikli bir dijital kameraydı. Ne amatör kameraydı, ne de profesyonel. D-SLR like hiç değildi ama o kadar güzel fotoğraf çekiyordu ki, onunla çektiğim kadar güzel ve kaliteli fotoğrafları daha sonra SLR kameralarımla bile yakalayamadım.

İşte ben şimdi yeni bir kamera almak üzereyim ve buna benzer bir kamera arıyorum. Pırıl pırıl, renkleri son derece doğal, kaliteli fotoğraflar çeken bir kompakt kamera...

Kodak, Canon, Nikon, Sony, Panasonic.. Bunların kompakt ve D-SLR like modellerinin en popüler olanlarını araştırdım ve henüz aynı tadı veren bir kamera göremedim. Orjinal fotoğrafları 1/1 boyutlarda inceleyince hepsinin foyası ortaya çıkıyor. Detay yok. Eski kamerama en yakın detayı sadece Canon Powershot SX100 IS adlı makinenin örnek fotoğraflarında gördüm.

Bu konuda fikri olan deneyimli ve objektif üyelerin düşüncelerini yazmalarını bekliyorum. Lütfen sadece bir kamera kullanıp kendi kamerasını övecek forum fareleri yazmasın.

Tarih: 11 Aralık 2008, 09:45 - İp: 194.***.**9.244
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 14 Aralık 2008, 22:38 - İp: 78.***.**8.167