yasinguler
yasinguler (üye)
İstanbul / Amatör

Olympus E-400

Olympus E400
merhaba ben siteye yeni uye oldum.çok guzle bi site. bende CANON IXUS 75
var ama yetmiyo bana, yazın ve kışın vakıt buldukca ormanlarda dolaşıyorum genelde şile-agva bolgelerınde dolaşıyorum.pek acelesi yok ama şuan E400 lerde indirm var nekadr surer bilmiyorumda oyuzden bıraz acele edıp kaçırmamak istıyorum.
sizce naısl bi makinadır? geneldebocek ve surungen fotografları çekcem oyuzden macro ozelliği onemli benim için bu makınanın macrosu yeterli olurmu bana?
acaba toz kaçma olayını açıklayabılırmısın?engellemek için ne yapmalıyız?

yardımlarınızı beklıyorum..

yasin güler..

Tarih: 25 Aralık 2008, 23:10 - İp: 88.***.**2.73
egitimg
egitimg (üye)
Gaziantep / Meraklı

Makro çekimler için uygun lens almanız lazım. Genel olarak kompakt makineleri andıran bir dijital makine. Ben aldım kullanıyorum ama daha çok yeniyim.
Kendi üzerinde gelen lensle normal çekimler yapabilirsiniz. Ekstra bir şey yapamazsınız. Toz konusunda çok güvenli bir özelliği var. Bu konuda diğer markalardan ileri.
Eğer slr makine düşünüyorsanız çok iyi araştırın. E-400 en kolay olanlardan biri olarak bilinmesine rağmen ben hala manuel ayarlara geçemedim. Üstelik daha önce hem kompakt hemde profesyonel makine kullanmış olmama rağmen bu böyle.
İndirim gerçekten çok avantajlı. Ancak fotozeynep vadettiği gibi ne makinede Türkçe menü nede Türkçe kullanım kılavuzu var. Bunu bilmenizi isterim.

 

Tarih: 23 Mart 2009, 19:03 - İp: 88.***.**8.205
  • 1