zhen
zhen (üye)
İzmir / Amatör

Nikon D90 Vs Canon Eos 40d

selam... profesyonel bir fotograf makinesi almak istiyorum. ama hangisi bilemiyorum birçok kisiye danıstım. iki model öne cıktı nikon d90 ve canon 40d. hangisini seçmem gerekiyor bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. ayrıca fiyat aralıkları nelerdir ve en uygun fiyata nereden bulurum, bu konular hakkında bilgi de verirseniz cok iyi olur. simdiden tesekkur ediyorum.

Tarih: 20 Ağustos 2009, 23:06 - İp: 85.***.**7.146
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

Her ikisi de güncel ve kaliteli lenslerle kullandığınızda son derece kaliteli görüntüler üreten iki makinedir..D90'ın, 40D'den farklı olarak HD video kaydetme fonksiyonu bulunmaktadır ama bir slr fotoğraf makinesi alırken video fonksiyonunun olup olmadığının aranması, ne derece mantıklı bir arayış o tartışılır tabii ki..Şahsen bir slr fotoğraf makinesinde video çekiminin ne işi var diyenlerdenim ben..eğer bu özellik sizin için de bir öenm arzetmiyorsa, her iki makineyi de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..Önemli olan, alacağınız makneyi hangi lenslerle kullanacağınızdır..

Her fırsatta söylediğim gibi burda da belirtmek istiyorum; fotoğraf makinesi, fotoğrafı çekmek için sadece bir araçtır..Önemli olan makineyi kullanacak kişinin bilgi ve yeteneğidir..

Son olarak marka fanatiği kör cahillerin, sizi yanlış yönlendirmelerine izin vermemenizi tavsiye eder, saygılar sunarım..

 

Tarih: 20 Ağustos 2009, 23:19 - İp: 88.***.**8.57
  • 1