tarabyali
tarabyali (üye)
İstanbul / Meraklı

Nikon D90 Klavuz Hakkinda

Selam arkadasim banada nikon D90 ..sanin türkce kullanim klavuzu lagazim ama nasil göndereceksiniz nereden alacagim parasini nasil ödeyecegim ben normalinde 6 ay türkiyede 6 ay yurt disinda yasiyorum iki ay daha istanbuldayim bu kilavuzu nasil alacagimi bana bildirirseniz cok cok iyi olur bir problemde ben hic kredi karti kullanmiyorum ama bir arkadasin kartindan ödeyebilirim
saygilar ama not ...bana bu megil adresimden megil atarsaniz sevinirim [email protected] tesekkürler...

Tarih: 30 Ağustos 2009, 19:56 - İp: 85.***.**7.45
aeron
aeron (üye)
Ankara / Meraklı

Nikon Türkiye mümesili Karfo'da her Nikon ürününün Türkçe kullanma klavuzunu temin edebilirsiniz..ancak internet üzerinden satılı kendi web sayfalarında yok..bizzat Sirkeci'deki merkez binalarına giderek almak zorundasınız..

Orda bulamazsanız, Sirkeci'deki Hayyam Pasajındaki herhangi bir mağazada dahi bulabilirsiniz..

 

Tarih: 30 Ağustos 2009, 20:07 - İp: 94.***.**4.34
tarabyali
tarabyali (üye)
İstanbul / Meraklı

ilgilendiginiz icin cok cok tesekkürler ben yanlis anlamisim sizin sattiginizi sandim önerilerinizden yararlanacagim tesekkürler

 

Tarih: 31 Ağustos 2009, 10:49 - İp: 85.***.**7.45
trencimete
trencimete (üye)
Uşak / Amatör

makineyi yurtdışından aldıysanız -ki kılavuz olmadığına göre öyle- nikon kılavuz vermiyor. mail attım, ücreti neyse vereyim dedim, veremeyiz dediler.

ben istanbul-sirkeci'de babataş fotoğrafçılıktan aldım. normal kılavuzu yarıya küçültmüşler, iyi de olmuş; sürekli çantada taşıyorum. istanbulda olduğunuza göre sirkeciye gidip alabilirsiniz.

 

Tarih: 31 Ağustos 2009, 15:39 - İp: 78.***.**1.8
  • 1