|
|
|
|
merson
üye
(Amatör)
Manisa |
|
Güle güle kullanın. Daha önce ne kullanıyordunuz? Tercihinizi neye göre belirlediniz?
|
Tarih: 14 Aralık 2006, 11:34 - İp: 85.***.**1.23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onderkoksal
üye
(Amatör)
Ankara |
|
Zenit 122 Fotoğrafçılığa başlayalı 2-3 ay oldu sadece. D40 seçmemdeki nedenler;
- Makina araştırmak için zamanım yoktu, arkadaşım kısa zamanda Türkiye'ye döneceği için. O yüzden piyasadaki en son model makina olması,
- Fiyatının çok uygun olması,
- Bazı inceleme sitelerinin öninceleme kısmında çoğunlukla olumlu yönleri ile anlatılması,
- Küçük ve şık oluşu, ilk görüşte hoşuma gitmesi.
Normalde bir elektronik eşya alırken teknik özelliklerini en ince detayına kadar araştırırım. Ama yukardaki nedenlerden dolayı ve de bu kamera araştırma çıkmazına girmek istememden fazla kafa yormadan almayı tercih ettim. İyi mi yaptım, kötü mü artık göreceğiz.
|
Tarih: 14 Aralık 2006, 11:41 - İp: 85.***.**3.142 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chopsuey
üye
(Amatör)
Sivas |
|
Hayırlı uğurlu olsun efendim bol fotoğraflı günler...
|
Tarih: 14 Aralık 2006, 12:19 - İp: 85.***.**1.211 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hocha
Subjektif
(Amatör)
Yurtdışı |
|
Güle güle kullan! Darısı başımıza...
|
Tarih: 14 Aralık 2006, 15:19 - İp: 85.***.**0.198 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
histogram
üye
(Meraklı)
Istanbul |
|
xder hayırlı olsun bence güzel bi karar vermişin makina kötü olsa bile enayilik olmaz ztn makinanın kötü olucağını pek sanmam sonuçta nikon =)güle güle kullan
|
Tarih: 16 Aralık 2006, 15:54 - İp: 88.***.**2.33 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onderkoksal
üye
(Amatör)
Ankara |
|
Teşekkürler, darısı tüm isteyenlere olsun.
Bir sorun çıkmazsa yarın ilk gündüz çekimime çıkacam. Arkadaş da D70S ini getirecek. Yarın iki makinayı kapıştırcam bakalım. Bundan sonra daha detaylı izlenimlerimi ilk mesajıma eklemeye çalışacağım.
|
Tarih: 16 Aralık 2006, 16:47 - İp: 85.***.**6.124 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chopsuey
üye
(Amatör)
Sivas |
|
D70s döver.
|
Tarih: 17 Aralık 2006, 14:23 - İp: 88.***.**2.106 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yrguner
üye
(Amatör)
İzmir |
|
hayırlı olsun xder bana akıllı bir seçim olacakmış gibi gözüküyor.bakalım zaman göstercek bunu bize ve sana...
|
Tarih: 17 Aralık 2006, 21:18 - İp: 85.***.**4.171 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hocha
Subjektif
(Amatör)
Yurtdışı |
|
Fotograflarını ve yorumlarını merakla bekliyoruz xder.
|
Tarih: 17 Aralık 2006, 21:53 - İp: 85.***.**1.93 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avicenna
üye
(Amatör)
Ankara |
|
Herkese merhaba öncelikle, sitenizde yeniyim ve siteyi oldukça beğendim, sanırım burada beni sık göreceksiniz.
Ben de amatör bir fotoğrafseverim ve artık kompakt makinalardan slr sınıfı daha yaratıcılığa izin veren bir makinaya geçme kararı aldım ve açıkçası çok da bu işten anlamadan siteleri gezerek, editör yorumlarını okuyarak ve tanıdığım biriki bu işten anlayan arkadaşıma da danışarak D-SLR geçiş sınıfı bir makina için en uygununun Nikon D40 olacağına karar verdim. Tecrübe olarak çok yeni ve acemi ama arzu-iztek olarak çok iddialı biri olarak bu makina ile kendim açısından önemli bir noktaya geldim. Makinayı aydınlardan aldım, bana 1323 YTL, 12 taksit (KDV dahil) mal oldu. Bakalım memnun kalacak mıyım, her halukarda benim için daha gelişmiş bir makina en azından şu aşamada gereksiz diye düşünüyorum. ama bu fiyata daha iyi bir makina da alınır mı? sanırım evet ama ben de bu işten çok anlamayan birisi olarak marka imajından etkilenerek nikon seçtim galiba. Belki diğerlerinden çok üstün değildir ama en azından kötü değildir düz mantığıyla seçim yapmak ta bir miktar maliyette kazınlanmak pahasına da olsa bana akılcı geldi. Umarım pişman olmam.
Herkese tekrar merhabalar.
|
Tarih: 29 Aralık 2006, 23:39 - İp: 194.***.**0.169 |
|
|
|
|
|
|