ufkabakan
ufkabakan (üye)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Nikon D200’e Dıwa Platin Ödülü

İnternetteki bir haberi paylaşmak istedim. Umarım reklam yapıyor demezsiniz:

Dijital görüntüleme alanında yayın yapan web sitelerinin birlikteliği ile oluşturulmuş dünya çapında bir organizasyon olan DIWA (Digital Imaging Websites Association), Nikon D200 dijital SLR fotoğraf makinesinin 2006 yılı En İyi Dijital Sistem Kamera alanında DIWA Platin Ödülüne layık görüldüğünü açıkladı. Digital Imaging Websites Association (DIWA), internet üzerinde dijital görüntüleme ile ilgili bağımsız olarak yayın yapan uzmanlardan oluşmuş hızla büyüyen bir oluşumdur. DIWA’nın verdiği Platin Ödül her sene Altın Ödül kazanmış ürünler arasından seçilen en iyi modele verilen bir ödüldür. Nikon D200 tüm beklentilere cevap veren özellikleri ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.


DIWA Platin Ödülü - Nikon D200 DSLR
Nikon Avrupa yetkililerinden Martina Beckmann’ın ödül ile ilgili açıklaması şöyle: “D200 modelimizin DIWA Platin Ödülü’ne layık görülmüş olmasından dolayı derece gururluyuz. DIWA ürün inceleme ve testlerinin her modeli 200’ün üzerinde kritere göre değerlendirdiği göz önüne alındığında bu gururumuz bir kat daha artıyor.” Nikon D200 tüm beklentilere cevap veren özellikleri ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fiyat olarak kendisinden yukarılarda olan birçok rakibini geride bırakmayı başaran Nikon D200 DSLR fotoğraf makinesi, sadece kağıt üzerindeki özellikleriyle değil pratik kullanımda sergilediği profesyonel performans ile de zorlu DIWA test prosedüründen kolaylıkla geçmeyi başararak Platin Ödülü aldı.

Nikon D200 dijital SLR - DIWA Platin Ödülü
Kullanıcılara yıllardır kaliteli ürünler sunan Nikon bu modeliyle de başarısını devam ettiriyor. Nikon D200 dijital SLR fotoğraf makinesi birçok amatör kullanıcı için oldukça cazip fiyatı ve profesyonel modellere taş çıkartan performansı ile dikkatleri çekti. 10.2 megapiksel görüntü algılayıcısı ve hemen hemen tüm Nikkor objektiflerle uyumlu olması ürünün en çarpıcı özellikleri arasında.

Tarih: 20 Ağustos 2007, 19:49 - İp: 155.***.**0.68
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma


Asil bu ayin sonlarina dogru kiyamet kopacak,D300 asagida

BURADA

 

Tarih: 21 Ağustos 2007, 13:06 - İp: 88.***.**1.29
  • 1