kelamca
kelamca (üye)
İstanbul / Amatör

Kafam Allak Bullak Oldu :-))

Nikon D200 kullanıcısıyım. Makina yenilemesi yapıcam ama karar veremiyorum.. Canon 7D"yi inceledim çok beğendim. Nikon da o özelliklerde en yakın makina olarak D800 gibi geldi bana ama nikon ile Canon arasında kaldım.. sizce hangi makinayı tercih edeyim. Canon 7D ile nikon arasında en yakın makina hangisidir?

Tarih: 23 Mayıs 2012, 13:01 - İp: 188.***.**1.43
kamera54
kamera54 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Buradaki insanlar arka planda neler olup bittiğini bilmiyorlar.

Ama son 2 gündür yoğun bir şekilde netteki diğer sitelerde bulunan bilgilerini güncellediğinin farkındayım. Sen, nette bıraktığın bilgiler için temizlik harekatına başladın ama bunların screenshot'ları olabileceğini veya database'de zaten bunların kalabileceğini düşünemedin sanırım.

Aynı şekilde foruma yazdığın yazıları da düzeltmeye, yani delil karartmaya başladığının da farkındayım, çünkü o ağır hakaret dolu yazılarının hepsi bir düzeltme görmüş, sistem bunu zaten yazıyor düzeltildi diye, ama bu da bir çözüm değil, çünkü yazdıklarının kopyası da mevcut. Sanırım aklın başına gelmeye başladı, çünkü daha önce bana yazmış olduğun cevaplarda hakaret eden sen idin.

İster doğum tarihiyle ilgili yerden başlıyalım.
Objektif fotodaki bilgilerin aynen şöyle idi:

Onur Redd. 16-05-1986 doğumlu, kayıt tarihi 14 Ocak 2009.
Google tarayıcısının siteden almış olduğu bilgi 17-06-2012 tarihi itibariyle de bunu teyid ediyor. Eğer inanmıyorsan screenshotlar mevcut, aynı şekilde objektif fotonun da database'inde bunlar vardır.

Ancak nedense 18-06-2012 tarihli objektif foto verilerinde o gün siteye girip profilinde değişiklik yaptığın ve doğum tarihini profilinden sildiğin ya da görünmez yaptığın kayıtlara işlenmiş. Bunun da screenshot'u var, kaç dakika önce siteye girip ne değişiklik yaptığın konusunda.

Buna neden ihtiyaç hissettin?

Sitenin sahibini tanıdığın, cepten aradığın, beni ona şikayet etmek istediğin gibi bir sürü tehdit vari forum yazılarını nasıl gizleyeceksin?

Bu siteyi ve sahibini kendi emellerine alet etmene müsaade edeceklerini mi sanıyorsun?

Sana daha önce söylediğim gibi, senin yaşında oğlum var benim. Sen benim yaşımı, yaşlılığı bilemezsin ama ben gençliğin ve senin yaşının ne olduğunu çok iyi bilirim.

Hala benim hakkımda yapacağın suç duyurusunu bekliyorum. O zaman hayalet kimliğinin ardındaki gerçek kişilik ortaya çıkacak ve ben de kanunun bana verdiği hakları o gerçek kimliğe karşı kullanacağım; elimde daha önce yazmış olduğun forum yazılarının birer kopyasıyla. Siteden yazıları silmekle bu işten kurtulabileceğini sanma.

 

Tarih: 19 Haziran 2012, 11:12 - İp: 46.***.**3.230
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

hahahaha insan sıkışıp ne yapcağını bilemiyince böyle alakasız konuları hedef alırmış.. seninkide o hesap.. başka sitede doğum tarihimi gizlemişim ne var bunda suçmu? Bu konuları hep yazdın bende cevapladım ama üstünlük kurmaya çalışmak için tutunduğun çürük bir dal..

Silmek isteseydim burdakiler dahil hepsini yok ederdim.. Düzenleme yaptığım posta gelince ben meseleyi uzatmak istemedğim için kısa kestim. Çünkü gelip yine birşeyler yazıp ortamı gerebilme hatta yine hakaret edebilme ihtimalin çok yüksekti.. O postta tamamen kişisel haklarımı savundum. Sen hakaret ediceksin ben sana cevap vermicem yani karşılığını verdim. Bunuda usturuplu bir şekilde yazdım. Ağır hakaret falan derken insanların kafasında soru işareti bıkacak ithamlarda bulunma..

Madde 125te hakaretin tanımını ve cezasını açıklar.. Hukuk'ta ilk hakaret eden kavgada fiilen somut olarak ilk vuran suçludur. Buna maruz kalan kişi kendini savunur. Ben sana hakaret etmedim. Böyle birşey olmadığı için tamamen sallıyorsun.. o kadar kendinden emin yazılar yazıyorsunki görende seni hukukçu falan zannedecek..

Kişisel bilgilerimi rızam olmadan internet ortamında alenen suçlayarak yayınlayıp, bunları ayıplamak ya da bu durumdan dolayı sahtekarlıkla suçlamakla ilgili konuları bir hukukçuya sor sana söylesin nedemek olduğunu.. Ceza katsayını yükseltiyorsun..

Site yönetimine şikayet edip, en doğal hakkımı kullanmak ne zamandan beri tehdit etmek oldu? Sürekli konuları saptırıyorsun.

Bence hatanı kabul edip, özür dilemen meselenin kapanmasını ve forumdaki insanların daha fazla rahatsız olmaması açısından en güzeli olur..


Ekleme:

Aynı şekilde foruma yazdığın yazıları da düzeltmeye, yani delil karartmaya başladığının da farkındayım, çünkü o ağır hakaret dolu yazılarının hepsi bir düzeltme görmüş, sistem bunu zaten yazıyor düzeltildi diye, ama bu da bir çözüm değil, çünkü yazdıklarının kopyası da mevcut.

Senin kadar sallayan ve iftira atan bir adam daha görmedim. Bu konuya 16 kere yazmışım sadece 3 ünde düzenleme var. Ve düzenlemeler AYNI TARİHLER yani aynı günlere ait. Birtanesi ertesi gün O da resim eklediğim için.. Çamur at izi kalsın.. Senin tarzın bu zaten.. Allah senin gibilerden herkesi korusun. Yaygara yaparak milleti bide aptal yerine koymaya çalışıyosun. Konuştukça batmak diye buna denir.

Son 2 günde bunların hepsini değiştirdiğimi iddaa ediyosun ama işte bu ayrıntıyı atlamışsın.. Allah insanın böyle elini ayağını dolaştırır.. Kazdığın çukura kendin düştün

Buradanda ne kadar yalancı bir adam olduğun belli oluyor. Hem yalan hemde iftira.. Allah insanı kuru iftiradan korusun ! Seni artık Allah'a havale ediyorum. Öbür taraftada hakkımı senden alıcam bilgin olsun..








#puskas' tarafından 19.06.2012 19:01:17 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Haziran 2012, 14:48 - İp: 78.***.**2.119