huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

H-1 Yorumlar-m

arkadaşlar H-1 konusunda çok şey soylendi fakat ben genede kişisel gorülşerimi soylemek istiyorum.
Manuel olması birkere bir amatör için bir okul niteliğinde. 12x zoom olması oldukça keyfli ve güven verici malzeme işciliği harika tek kelime ile. Foto kalitesi 400 isoda bile beni şaşırttı.tatmınkar. zaten oncede kullanmıştım bir mıktar alınabilecek en iyi makılalardan tabı bir slr istemiyorsanız. gelelim eksi yonlerine arkadaşlar şimdi biraz benden kaynaklanan bir sorun son zamanlarda bir mıktar kilo aldım zaten kocaman ellerim vardı sorun ise kocaman ellerimin arasında makına koayboluyo deglanşöre basmak için biraz kasılıyorum. sanırım alışıcam yada alışmak zorundayım.Ama Nikon D70s çok iyi oturmuştu elime

Tarih: 25 Eylül 2005, 00:45 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Görüyorum ki cephei h1 kaçmak içün bahaneler icat eyler.Korkacak birşey yok hattizatında. Ama h1 cü arkadaşların ortaya çıkamamasının tek bir açıklaması olabilir .korku.

 

Tarih: 27 Eylül 2005, 18:56 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sony'ciler korkmaz benim bildigim..

 

Tarih: 27 Eylül 2005, 19:45 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hey gidinin eski sony cileri hey.Kemiklerisızılıyordur şimdi. Eskidenmiş o dadanagast. Şimdiki sony ciler öylemi .peeh.
s2 ciler siteyi fotoğraf ile doldurdular sony cephesinden daha hiç ses yok.

 

Tarih: 27 Eylül 2005, 22:04 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

h 1 kullanan arkadaşlar.titreşim engelleme sisteminin nasıl kulklanılacağını hala bulabilmiş değilim.Bir sorunumda ozellikle gece cekimlerinde yuksek zoom larda netlik sorunu yaşıyorum. nasıl halledebilirim bu sorunu.

 

Tarih: 29 Eylül 2005, 19:31 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

s2 birliklerinin komutanı psikolojik savaş taktikleri uyguluyor. Düşmanın tüm dünyaya nam salmış kahramanlık öykülerinin tarihte kaldığını, yeni nesil H1 ordularının korkaklardan ibaret olduğunu haykırıyor, buna mukabil S2 birliklerinin komutanı ordusunu "siz aslansınız kaplansınız, biz yeriz bitiririz bu S2'cileri" diye askerlerini motive edeceği yerde silahını titretmeden kullanmayı beceremediğini, silahının gece görüş sistemlerinin iyi çalışmadığını duyuruyor askerlerine. E şimdi H1 ordularının başına yeni bir komutan geçip aslında sahip oldukları silahın düşmanın elindeki silahtan daha etkili olduğuna orduyu inandırması lazım. Aksi taktirde S2 birliklerinin komutanının hakaret dolu sözleriyle zaten moralleri iyice bozulmuş olan H1 askerlerinin silahlarını yok pahasına satıp S2 birliklerine katılmalarından korkarım.

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 10:19 - İp: yok
alobar
alobar (üye)
Antalya / Amatör

Titreşim engelleme, vizörün sağında, altında el işareti olan buton. Çok büyük bir etkisi yok ama. Gece çekimlerinde yüksek zoom da manuel netlik yapabilirsiniz. Ve bir soru "AF Illuminator" açık mı? Fazla uzak olmayan konularda işe yarıyor.

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 11:57 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet bitpire çok güzel ifade etmişsin h1 cilerin durumunu.Kal'a ları içten yıkılmak üzere. Tam saldırı zamanı .S2 ciler ayı çekiyor kraterlerine kadar belli oluyor h1 ciler camiyi bilem net çekemiyor.
ben marsın fotoğrafını bile hiç titretmeden çekebildim.
s2 ciler bugün kadınlarımızı, evlerimizi, barklarımızı, mallarımızı düşünme zamanı değildir.Bugün rahat döşeklerimizi bırakıp fotoğraf çekme günüdür.(Daha doğrusu yarın bugün mesai var) Bugün gece körü h1 cileri hak ile yeksan etme günüdür.Titreşim bile engellemeyen 0.7 fsb de 9 tane seri çekim yapabilen makinalarının sizin 2.4 fsb sonsuz seri çekim yapabilen makinalarınız karşısında ne gibi bir şansı olabilir.Ordularım h1 en fazla 290 çekim yapabilmektedir.s2 ise en kötü ihtimalle 600 çekim yapmaktadır.Pahalı olan memory stic kartından en fazla 512 mb alabilmişlerdir.Sİzinkilerin ise en az 1 gb kartı bulunmaktadır.Yanındada yedeği vardır muhakkak.Konvansiyonel istünlüğümüz tartışılmaz. Bitpireninde dediği gibi moralleri bozuktur. Tam vurma zamanıdır.Şu anda 10-10 eşit durumdayız. Gerçi pumanın göz fotoğrafı görünmüyor.Bunda benim bir sabotajım yoktur.SAnırım h1 in bir bozukluğu olsa gerek.
Stratejik olaraktan gece körü h1 e karşı gece saldıracağız.
Pil tak.........

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 16:22 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

Eeeyyy koca topcu ıkı bıyık bükümü sağa. ey aziz H1 safhındaki arkadaşlar atlarınızı mahmuzlayınız lenslerinizi doğrultunuz. bugunden tezi yok pazarbeyin sitesini fotoğraf yağmuruna tutup H1 in tum ustun yanlarını ayan beyan ortaya sereceğiz.Haydi ya Allah.



Ey bitpire unutmakı idal insan tipi "ordusu bozguna uğrasada atını mahmuzlayıp lenslerinin ve makınasının bakımını yapıp yoluna devam eden insandır"

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 16:24 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Zaman cenk zamanıdır. Vizörden baktığınız anda karanlıklar aydınlık, uzaklar yakın olsun. Çayırlar böcekle, gökyüzü yıldızla dolsun. Elleriniz bir tripod kadar sabit dursun. Pilleriniz hep dolu objektifleriniz tertemiz olsun. Allah yardımcınız olsun. Ceeddin deden neeslin baban..

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 17:16 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Capon sony inşallah makinasına bir harikiri modu koymuştur.Zavallı h1 düştüğü durumu görünce eminim intihar etmenin en uygun yol olduğunu görecektir.ZAvallı makina.
S2 ciler kahramanlarım.
H1 cilerin bize rakip olamadığını görmekteyim.Ne yapsak çıtayı yükseltip slr ler ilemi kapışsak acaba.Böyle olmuyor valla.

 

Tarih: 30 Eylül 2005, 18:30 - İp: yok