mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

Fz 5 Mi? Eos 350d Mi?

bence panasonıc daha etkılı bı kamera
en azından lens masrafı yok

Tarih: 1 Mart 2006, 17:18 - İp: yok
drtamer
drtamer (üye)
Malatya / Amatör

Arkadaşlar,
Ben tek bir şey eklemek istiyorum. Kaba ve kırıcı olmak çok kolay, hepimiz istersek bunu kolaylıkla başarabiliriz. Önemli olan kırıcı olmadan, tartışma adabı sınırları içinde tartışabilmek. Kesip atarsak, aşağılarsak sadece forum kan kayberder.
Tamer

 

Tarih: 14 Mart 2006, 16:36 - İp: 193.***.**2.10
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

mimarca,sen gerekli gereksiz yazı yazma hakkını nasıl buluyorsan biz de o hakkı senin sayende bulmuş oluyoruz.Neden sadece ben böyle konusuyorum da bana böyle tepkiler geliyor diye düşün bi ara...Zaten "şimdi kızacaklar" diye peşin peşin gelecek tepkileri kabül görmüşsün bile,ama hala neyse ya...

 

Tarih: 14 Mart 2006, 17:14 - İp: 62.***.**1.55
ogunata
ogunata (üye)
İstanbul / Amatör

Biraz önce bu konuyla ilgili uzun bir yazı yazdım. "Gönder"e bastım ve bütün yazdıklarım silindi.
Kısaca şunları söylemek istiyorum. Evet bu forum kan kaybediyor, seviye düşüyor, teknik ve öğretici olmaktan çıkıyor , "chat"vari bir havaya bürünüyor.Amatör bir fotograf meraklısı olarak bu siteden çok şey öğrendim.Ama son günlerde siteye acaba yeni bir şey ğrenebilir miyim diye her girdiğimde saçma (ve de çocukça) bir konuyla karşılaştım.İlgim gittikçe kayboluyor ama ne yazık ki internette türkçe bu tarz forum fazla yok.Ben eski forum ortamını ve eski forum arkadaşlarını geri istiyorum. Ne yazık ki klavyenin kemiği yok.İsteyen istediğini yazıyor.
Bir elin parmağını geçmeyen kişiler için bu forum gözden düşerse yazık olacak...

 

Tarih: 14 Mart 2006, 17:29 - İp: 84.***.**0.227
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Tamer e katılıyorum, forum bu gereksiz tartışmalar yüzünden kan kaybediyor.
Mimarca arkadaş, bu forum sayfasında çok değerli arkadaşlar var. Ben hem tavsiyelerde bulunurken hem de her gün yeni birşeyler öğreniyorum. Bu topluluk bir fırsattır. Bu fırsattan seninde faydalanmanı isterim. Gereksiz konular açmak yerine ihtiyacın olduğu konularda bilgi istersen sana yardımcı olucak birçok arkadaş çıkacaktır.

 

Tarih: 14 Mart 2006, 17:35 - İp: 212.***.**0.50