klrlkayna
klrlkayna (üye)
Bursa / Amatör

Fujifilm Finepix S1500 Acil Yardım!

http://urun.gittigidiyor.com/Fujifilm-Finepix-S1500-Digital-Fotograf-Makinesi_W0QQidZZ30246467 gittigidiyorda bu makinayı yakaladım. 274lira diyo. bu makina için uygunmu ve yeni başlayan birisi için yeteerli bir makinamı sizce.. kalitesi ve her yönüyle... en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum. 2 gün sonra makina indirimden kalkıcak o yüzden

Tarih: 6 Eylül 2010, 07:57 - İp: 78.***.**3.56
yozkan88
yozkan88 (üye)
İzmir / Meraklı

Öncelikle ürünün refurbished olduğunun farkındasınızdır umarım. Refurbished ürünler satıcıların çoğunun dediği gibi stok fazlası ürün değillerdir. Satılmış ve müşterinin ürünü kusurlu bulması sonucu iade edilmiş ve fabrika tarafından "sıfırlanmış" ürünlerdir.Refurbished cihazların arıza çıkarma ihtimallerinin sıfır ürünlerle aynı olduğu yazılıp çiziliyor.Doğrudur herhalde. Tercih size kalmış.
Fiyat olarak gayet uygun. Bence güzel de bir makina. Ben kullandım. Memnun kaldım, bazı özelliklerini yetersiz bulduğum için SLR cihaza geçiş yaptım. Bence sıfırdan başlayacak insanlar için slr'dan ziyade böyle kompakt makinalarla başlamak daha iyi oluyor. Hem bu hakikaten bir hobi mi yoksa heves mi görüyorsunuz binlerce lirayı heba etmeden. Tavsiye ederim. Her türlü manuel ayarı yapmanıza olanak veren bir makina s1500. ben severek kullanmıştım. Gövde kalitesi olarak da yeterli bulacaksiniz. Fotoğraf kalitesi de güzel denilebilir. Güzel makrolar çektiğini söyleyebilirim. Yalnız bu tip makinaların genel sorunudur. Fotoğraflarda çok fazla kumlanma(noise) oluşur. s1500 değilde s1800,coolpix bilmemne de alsanız olacaktır. Sensörle ilgili birşey. Sonuç olarak yeni başlayan biri için fuji cihazlar her zaman fiyat/performans cihazlarıdır bence. Garantili olsa kesin tavsiye ederdim. Yenilenmiş cihaz olmasını kabul ediyorsanız yine tavsiye ediyorum.

 

Tarih: 6 Eylül 2010, 10:38 - İp: 213.***.**1.15
  • 1