cagdasyesil
cagdasyesil (üye)
Yurtdışı / Amatör

D60 Alcam Ama Korkuyorum

arkadaslar ben belarusta unı. ögrencisiyim burdan d60 alcam turkıyey gore cok ucuz ama korkuyorum sahte olcagından felan 435-600 dolar fıyatları burda bıde tamamen herseyı rusca olcak turkce turkce menu kullanma kullavuzu bulmam mumkunu sımdıden tskler...

Tarih: 31 Mayıs 2009, 08:25 - İp: 91.***.**1.233
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Cagdasyesil bana özelden yazıp serzenişte bulunmuş. Cevabı açıktan atayım, çekinecek birşey yok :



Aslında ben dahil herkesin mesajlar gayet açıktı, (Türkçe) anlayana :

1. O fiyata D60'ı al

2. Bu meret teknoloji harikası, sağda solda fasoncuda taklidi yapılacak birşey değil. Zaten o kadar iyi taklidi varsa onu da al, helal olsun.

3. Hangi makinada Türkçe menü var ki zaten

4. 2 gün bile kalacak olsan gittiğin heryerin dilini öğrenmeye gayret et. (bkz.Oktay Sinanoğlu) Fotograf makinasının menüsünü okuyamamak neyse ne, ittir kaktır kullanmanın bir yolunu bulursun, neticede sınırlı sayıda seçenek var. Esas Kiril alfabesiyle yazılmış yol tabelaları, sokak adları gibi hayatı idame ettirmek için çok daha gerekli işleri yapamamak çok daha büyük sıkıntı kaynağı. Eline böyle bir fırsat geçmişken, dağarcığına bir lisan daha katmadan dönersen çok yazık olur.

5. Kendini bu kadar ciddiye alıyorsan girme böyle sayfalara. Hafif birbirimize takılarak bilgi paylaşıyoruz burada. (selam sana Pazarbey) Birkaç kişi çok eğlendi mesela, sen de eğlenmene bak.

 

Tarih: 4 Haziran 2009, 20:14 - İp: 85.***.**8.182