ryosinan
ryosinan (üye)
İstanbul / Amatör

Canon S3 Ve Sony H2

Belki buraya bu konu çok açılmıştır ama ben yinede yazma gereği duydum.

Bazı arkadaslarımızın takıntısı vardır mesela ben Sony ve Canon hayranıyım ama her ne kadara panasonic fz7'si bu makinalardan iyi oldugunu söyleselerde ben nedense panasonic adını sevmediğimden panasonic almayı düşünmüyorum. Sizde de vardır biliyorum onun için benim yaptıgım anormal bir şey değil

Bu kadar lafı uzattık kusura bakmayın. Ben Allah izin verirse bugun gidip bir Canon s3 almayı düşünüyorum.Sirkecide bayaa bi dolaştım H2 ile S3 arasındaki fiyat farkı 85 milyon ama erkayalarda sanırım bariz bi fiyat üstünlüğü var bu bakımdan oralardan almayı düşünmüyorum bugun alacagım yerde garantisini felan her şeyini veriyor.

H2 ve S3 kıyaslaması oluyor birinin diğer yanları söylenir diğeri şu şekilde felan. herkes aldıgı makinayı övüyor. Eski bir Canon kullanıcısı olarak canon'a daha yakınım. bide dış görünüş olarak canon gerçekten çok tatlı.

Ben profosyonel makina kullanıcısı değilim ama amatör'de değilim .. medium diyelim çünkü fotograf çekmeyi çok ama çok seviyorum. bu benim hobim kamera ile oynaşmayıda severim fotograf makinam çalındıktan sonra""canon A80"" 1 sene foto makinasız kaldım. ama şimdi A610'dan H1'lere oradan S2 ve S3'e çıktım ve S3 sanırım en yeni model oldugu içinde bunu alacagım. Aslında benim foto makinasına ayırdıgım para 650 veya 700ytl idi ama ne yapayım bölee makinaların bende olmasını istiyorum bu sebepten dolayıda alacagım ve almışken bari iisinden aliiim diorum ama sakın R1'lere felan geçmeyin onlarda beni aşar. Diğer firmaların adlarını bile duymak istemiyorum ne bilem işte Alacaksam Yaa sony yada canon diorum.

1*Şimdi Sony H2'nin S3'den çok büyük bir artısı var mı?
2*Nette çekilen fotolara baktım ikiside gayet iyi ama bazı sitelerde Canon resimleri blurlaştırılmış bazı sitelerdede sony'nin resimleri blurlaştırılmış o bakımdan sitelere güvenemiyorum ""reklam olayı""
3*kullanan arkadaslardan ise nette bulamadım burada bulmayı ümid ediyorum.
4*bugun ayın 31'i ,,, makinayı almaya gitmeden buraya son olarak bakacagım ve yarın akşam İNŞALLAH buraya "" evet arkadaslar canon s3 aldım veya Sony h2 aldım ""yazacagım..

Allaha emanet olun.
biraz gevezeyimdir kusura bakmayın

#RyoSinan' tarafından 31.05.2006 01:47:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Mayıs 2006, 01:46 - İp: 85.***.**5.221
turk52
turk52 (üye)
Ordu / Reklam Fotoğrafçısı

Sevgili Sinan doğru olanı yapıyosun. Canon S3 güzel bir makine. H2 ile arasında çok fark var. S3 daha üstün özelliklere sahip. Bir kaç güne kadar bende S3 olucak.

Önemli olan senin objektifinle dünyaya bakış açın. Bakış açın olmadıktan sonra 5000$ lık makinede alsan boş. Her şeyden önce makineyi kullanıcak olan sensin. S3 hakkındaki paylaşımlarını bekliyoruz soruların varsas3 hakkında bilgi verebilirim... H2 alırsanda s3 alırsanda hayırlı olsun.

 

Tarih: 31 Mayıs 2006, 08:58 - İp: 85.***.**1.222
pirata
pirata (üye)
İzmir / Amatör

S3 bir mağazalar zincirinin kataloğunda 671 Euro'ydu. H2 ise başka bir mağazalar zincirinden 1 gb kart ile birlikte çanta hediyesiyle peşin 1019 ytl civarında.

İki model de piyasaya yeni çıktıkları için oldukça pahalı. Sony'nin ayrıca H5 modeli de yolda. 7.2 MP 3 inch ekranlı ve siyah rengi var. İstersen az daha sabret onu da gör.

Ben de bu modeller arasında düşünüyorum. Haftasonu katalogdan fiyatını öğrendiğim H2 'yi mağazada görmek için teşhir edildiği bir mağazaya gittim fakat durduğu yerde 100 ytl. zamlandığını görünce almaktan şimdilik vazgeçtim. Döviz yükselince zam geldiğini söylediler.

 

Tarih: 31 Mayıs 2006, 10:55 - İp: 85.***.**0.39
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşlar

yeni s3 ün dış gövdesi magnezyum ve çok daha sağlam bi yapıya sahip bu bi avantaj video çekerken optik zoom kullanbilme avantajıda var S3 kesinlikle H2 ye göre daha avntajlı eminim memnun kalıcaksın

 

Tarih: 5 Haziran 2006, 16:48 - İp: 88.***.**0.8
  • 1