kafkefkasva
kafkefkasva (üye)
İstanbul / Firma

Canon Eos 5d Mark Iıı - Set

Arkadaşlar merhaba. 5D Mark III almaya niyetim var. Video amaçlı kullanmak istiyorum fotoğraf olarakta çok az. Bana önerebileceğiniz set halinde objektifler (standart,genişaçı,makro,prime), çantalar, hafıza kartları,tripot vs fiyatlarıyla beraber paylaşabilir misiniz ? teşekkürler...

Tarih: 3 Haziran 2012, 18:23 - İp: 94.***.**5.123
ellys
ellys (üye)
Ankara / Reklam Fotoğrafçısı

Mark II'den Mark III'e gecmeyi dusunuyorum, forumlardan da bir fikir alayim diye gezerken bu konusmaya rastladim. Turkiye'de insanlar neden boyledir, neden illa ezik tepkiler verirler? Sorulan soruya neden profesyonelce cevap yazamazlar? Ingilizce forumlarda da zaman zaman bazi konularda fikir almak icin dolasirim, hicbir zaman (soru cok bilgisizce bile sorulmus olsa) boyle sacma, asagilayici kendi ezikligini bastirmaya calisan bir insan psikolojisi gormedim. Bu neredeyse her konuda boyle, araba olsun fotograf makinesi olsun veya cok farkli bir konu, yurtdisindaki forumlarda insanlar fikir ve bilgi paylasir, buradakilerde ise kavgaya ezikligee doner butun konu.
Buna uzuldugum icin uye olup yorum yazdim. Tabi buyuk ihtimalle sen o zaman git soyle yap git yabanci forumlarda gez gibi manasiz ve malesef beni hakli cikaran cevaplar gelir ya da hic gelmez.
Umarim daha mantikli, daha profesyonel, daha iyi niyetli ve herseyi kavgaya cevirmeyen bir millet olup gelisebilirz.
Herkese iyi gunler

 

Tarih: 4 Şubat 2013, 10:58 - İp: 85.***.**1.31