quaresma
quaresma (üye)
İstanbul / Amatör

Canon 350d Ve Alınması Gereken Lens

merhaba arkadaşlar forumunuza yeni üye olmuş biri olrak,sizlerin bilgilerine başvurucam.ben amatör bir kullanıcı olarak canon 350d almayı planlıyorum ve bunu da arkadaşım uzakdoğuya gidiceği için ucuza getireceğime düşünüyorum.bunun içinde gitmişken lens siparişi veriyim dedim.sizlerin deneyimleri sonucu canon 350d ile kullanılan lensleri marka,model,değerler olarak açık ve net bi şekilde yazarsanız çok memnun olurum.ilginize şimdiden teşekkürler...

Tarih: 22 Ocak 2006, 20:40 - İp: yok
bresson
bresson (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bence fiyat ucuzlugu önemli ise sigma ex eger fiyat önemli degil ise canon L ve nikon d bir çok site ve yorum okudum canon ve nikondan sonra en çok tutulan lens dünyada sigma lensler çok zor bozulan bi ekipman oldugu için bi kere alın tam alın derim ve fullframe olmasına dikkat edin 1 sene içinde çöp olmasın lensler saygılarımla..

 

Tarih: 13 Şubat 2006, 04:56 - İp: 85.***.**1.66
kilmanoglu
kilmanoglu (üye)
Trabzon / Amatör

canon lenslerin kalitesine diyecek sözüm yok ama... verilen paranın hesabını yapınca çok yakın performansı yarı fiyatına sigma yada tamron lenslerle alabilirsiniz.. zaten çoğumuz kısıtlı bütçelerler bu işe gönül veriyoruz.. ismi canon diye neden çuvalla parayı vereyim diye düşünüyorum ben... bir de tamron lensleri türkiyede internet üzerinden satan bir site var mı?

www.fredmiranda.com sitesindeki review ları incelemenizi tavsiye ederim...

kolay gelsin...

 

Tarih: 14 Şubat 2006, 11:26 - İp: 81.***.**5.225