emrahçınar
emrahçınar (üye)
Denizli / Amatör

S9500 Sorular

slmlar
soru1:bazen bir ürünün üretildiği yerdeki ismi ihrac edilecek ülkelerden herhangi birinde rahatsızlık yaratacak bir isim olabiliyor.bu yüzden üreticiler bir ürünü ihrac edecekleri zaman önce bu ismin ihrac edilecek ülkelerde herhangi bir sembol oluşturup oluşturmadığını veya herhangi bir anlama gelip gelmediğini araştırıyorlar ve ürünü ona göre ihrac ediyorlar.fuji S9000 neden amerikada bu isimle satılıyor da avrupada S9500 adıyla satılıyor?bu konuda bilginiz var mı?yukarıda anlattığımla bir ilgisi var mı?

soru2:forumlarda aradım am göremedim.S9500ün webcam özelliği mevcut mu?kullanacağımdan değil sadece merak (böyle bir makine webcam olarak kullanılırsa ağlar diye düşünüyorum )

soru3:S9500 ile video kaydı yaparken hafif bir motor sesi ve video çekimi esnasında zoom yaparken yine hafif bir ses geliyor.bu ses videoyu izlerken de hafif bir şekilde duyuluyor.bu konu hakkında yorumlarınız?

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bol kareli günler dilerim

Tarih: 12 Şubat 2006, 13:44 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

zegan, Pazarbey S9500 konusunda sayfaları devirdi, rekora gidiyor, sen makine hakkında doğru düzgün yorum yapan yok diyorsun yoksa Pazarbey in incelemesini okumadınmı.

S9500 den gelen ses konusuna gelince, makineyle video modunda bile çok hızlı manuel olarak zoom yapabiliyorsunuz ama focuslama sonradan gerçekleşiyor. Ses de alet focuslama yaparken gelen ses ama kısa sürüyor rahatsız edici bir durum değil.

 

Tarih: 24 Şubat 2006, 12:09 - İp: 212.***.**0.50
emrahçınar
emrahçınar (üye)
Denizli / Amatör

karasinek,xtolga teşekkür ederim cevaplarınız için.
xtolga ben zeganın dediğini şöyle algıladım:olumlu yorumların az olduğunu söylemek istiyor galiba.neyse,hoşçakalın.

 

Tarih: 24 Şubat 2006, 16:58 - İp: 85.***.**1.68