fotoman
fotoman (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Minolta-sony Dslr İsbirliği

Minolta ile Sony ortaklaşa DSLR üretimi için analaşma imzalamışlar. Böylece Sony'de DSLR dünyasına bir şekilde adım atmış oluyor. hayırlı olsun!!

Maxxum/Dynax serisi lensler, Auto Focus, Ölçüm sistemi ve Titreşim Önleme (Anti Shake) sistemleri gibi özellikleri Minolta, CMOS Sensor ve Li-iyon bataryı Sony üretecekmiş.

Daha ayrıntılı bilgi linkte

http://www.dpreview.com/news/0507/05071902kmsony.asp

Tarih: 19 Temmuz 2005, 16:34 - İp: yok
pikanto
pikanto (üye)
İstanbul / Amatör

Bugün ben de gördüm bu haberi, demek ki ortalık iyice kızışacak, ne yapalım DSLR almak için biraz daha bekleyelim öyleyse
Gerçi bu yaklaşıma dadanagast kızacak, çünkü o "hadi al şu makineyi ve fotoğraf çekmeye hemen başla" der

 

Tarih: 19 Temmuz 2005, 19:17 - İp: yok
kobayashi
kobayashi (üye)
İstanbul / Amatör


Valla ben de şahsen merak ediyorum bu ortaklıktan neler çıkacak diye.Yeni Sony DSLR'ler Minolta lensleri kullanacak ve çok ilginç olacak bence.Tabi bu işten Sony acayip karlı çıkacak.Bir de tabiki hali hazırda elinde Minolta lensler bulunanlar için bir çok makine alternatifi olacak.

Ben de uzun süredir Nikon Canon veya Minolta DSLR alma konusunda kararsızlık yaşıyorum.SAnırım bu haber beni biraz daha Minoltaya yaklaştıracak.Çünkü ileride yeni bir makine almam durumunda önümde daha da arklı seçenekler bulunacak.

Hadi cümleten hayırlısı..

 

Tarih: 20 Temmuz 2005, 10:40 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla kobayashi bence en dogru karari almissin; konica cok iyi bir tercih oluyor bu evlenme ile beraber bence.. kac tane yeni lens cikarmislar ustune..
..
pikanto tabii ki beklemek lazim; ama zaman gectikce firsatlari da kaciriyoruz orasi baska.. surasi bir gercek ki konica costu..

 

Tarih: 26 Temmuz 2005, 16:39 - İp: yok
  • 1