ogel
ogel (üye)
İstanbul / Amatör

Kablo Deklansor

Bildiginiz gibi, DSLR makinalarda eski mekanik kablo deklansorleri kullanmak mumkun degil. Benim makina (Pentax) icin evvelki hafta Amerika'da bir kablo deklansor sormustum ve fiyati 30 dolar civarinda oldugu icin almamaya karar verdim. Daha sonra Turkiye'ye donunce tesadufen www.dealextreme.com adli web sitesine girdim ve ayni isi yapan, ustelik oldukca kaliteli iscilige sahip bir kablo deklansoru 5 dolarin altinda (Posta dahil) bir fiyata gordum. Inanmak zor geldi ama odemeyi PayPal'den yaptirdiklarini gorunce kredi kartinin guvenligi konusunda icim rahatladi. "En kotu ihtimalle kotu bir urun gelir, veya hic gelmez, olan 5 dolarima olur" diye dusundum ve siparisi verdim. Yaklasik 10-12 gun icinde urun posta ile elime ulasti. Bence son derece kaliteli bir urun. Canon, Nikon ve diger markalar icin de ayni kablo deklansoru uretmisler. Bilginize sunarim. Saygilarimla.

Tarih: 9 Nisan 2008, 22:37 - İp: 88.***.**5.237
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili ogel aldığınız kablo deklanşörün bir fotoğrafını buraya koyar mısın..
Bir de şu paypal ile ödeme nasıl oluyor? Bir bilgi verirmisin?

 

Tarih: 9 Nisan 2008, 22:46 - İp: 88.***.**2.84
ogel
ogel (üye)
İstanbul / Amatör

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8257 adresinde bu urunun ayrintili fotograflari var. Oradan bakarsaniz sanirim daha ayrintili bilgi edinebilirsiniz.

PayPal, kredi karti sahibi ile saticiyi muhatap etmeyen bir sistem. Siz kredi karti numaranizi aslinda saticinin degil, PayPal'in web sitesinde giriyorsunuz. PayPal ise parayi (Tabii kendi komisyonunu keserek )) saticiya oduyor. Dolayisiyla "Yahu Hong Kong'da adi-sani bilinmeyen bir saticiya ben nasil kredi karti numarami veririm, kardesim?" sorunu ile karsilasmiyorsunuz. O sitede elbette baska urunler de var ama benim ilgimi sadece bu cekmisti. "Bir bakin" derim.

 

Tarih: 9 Nisan 2008, 22:57 - İp: 88.***.**5.237
  • 1