m.aslan
m.aslan (üye)
Bursa / Meraklı

Fz30 Kullanıcıları Yardım Lutfen

fz30 makinamda ki bazı sorunlardan dolayı panasonıc firması ve yetkili servisleri ile başım bir hayli ağrıdı sizlerden öğrenmek istediğim makinanız ile yapmış olduğunuz çekimlerde herhangi bir pixel parçalanmsı ve netsizlik vatmıydı yada dikkat ettinizmi bu benim için çok önemli benim makinamdaki sorun bir hayli beni zor durumlarda bıraktı amatörde olsam bu işimin bir parçası ticarette yapmaktayım net fotoğraf galerimde ki fotoğraflarda bu bariz şekilde hatalar gözükmekte bana bu konuda yardımcı olursanız mutlu olacağım makinam şu bir ay içerisinde 2 kez servise gitmiş olmasına rağmen henüz bir sonuç almış değilim şimdiden yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim saygılar hürmetler mustafa aslan

Tarih: 18 Ekim 2006, 13:19 - İp: 88.***.**8.164
warrior_tr
warrior_tr (Objektif)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Merhaba, Ben de fz30 kullanıyorum ancak çok memnunum çektiğim fotograflara
http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?foto=warrior_tr
bu linkten ulaşabilirsin. Ayrıca benim mail adresime ( [email protected] ) direkt olarak çektiğin bir fotografı mail atarsan çünkü exif bilgilerini görmek lazım, Ayrıca çekim modunu manuel de kullan ama objektifin sol tarafındaki focus anahtarı otomatik olsun birde setup ekranında resimle ilgili pict.adj diye bi menü var ordaki herşeyi std yap.

 

Tarih: 18 Ekim 2006, 14:10 - İp: 85.***.**9.196
akdenizli
akdenizli (üye)
Antalya / Amatör

Selam,
Bende FZ30 kullanıyorum ve netlik sorununu sadece bazı durumlarda Polarize filtre ile yaşadım .Çok sert ışıkta da bazen netlik sorunu ortaya çıkabiliyor.

ancak ben fotoğraflarınızda göze batan bir netlik sorunu göremedim. oldukça net çekimleriniz var.

Sanırım siz makinayı sevemediniz!!

 

Tarih: 18 Ekim 2006, 14:41 - İp: 88.***.**5.45
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Merhaba,
Pixel parçalanması ne demek bilmiyorum ve duymadımda ancak ölü pixeli biliyorun onunda fotografta netsizlik üzerine katkısı yoktur.
Buradan hareketle lütfen sıkıntı duyduğun konuyu burda dile getirebilirsen yada benimle telefon irtibatı kurarsan sana yetkili ve bu konuda uzman bir servis olarak sorununa çözüm üretmek isterim. Lütfen buraya makinenin seri numarasını da yaz.

 

Tarih: 18 Ekim 2006, 15:42 - İp: 85.***.**8.135
drberkan
drberkan (üye)
İstanbul / Amatör

Bende fz30 almıştım. 6 gün kullanıp geri verdim. 8 mp deniyor ama bence hava cıva makina. Kesinlikle netlik problemi var yada bana denk geldi.

 

Tarih: 19 Ekim 2006, 11:04 - İp: 81.***.**0.76
  • 1