magnano
magnano (üye)
Kocaeli / Amatör

Canon Eos 3000 V

1-arkadaşlar ilk önce yeni bir üye ve aynı zamanda slr makinelere merak saran bir acemi olarak canon eos 3000v satın aldım ,elinde bu makinenin detaylı kullanım kılavuzu olan varmı..?
2-sadece düz fotoraflar çekmek istemiyorum ve bir filtrede satın almak istiyorum fakat fiyatları malum,tavsiye edebileceğiniz ve sıkça kullanabileceğim bir filte varmı yani en çok lazım olan filte hangisidir...şimdiden hepinize teşekkürler

Tarih: 29 Kasım 2005, 20:43 - İp: yok
fatma cink
fatma cink (üye)
Sakarya / Amatör

Merhabalar. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aynı makinayı ben de kullanıyorum.Hiçbir aksesuvar almadım. Fotoğraf çekim tekniklerini iyi öğrenirseniz bu makinayla çok güzel fotoğraflar çekersiniz. 3000v makro için yetersiz olabilir. Benim fotoğraflara bakarak çektiği fotoğrafların kalitesini görebilirsiniz. İnanın daha gelişmiş bir prof.makina olsaydı elimde yeniyi almazdım. Sony H1'e alışmaya çalışıyorum. eos3000v'nin manzara ve portre fotoğraflarını çok seviyorum. Size tavsiyem filmleri tab ettirirken çok beğendiğiniz karelerin dışında baskı almayın ve hepsini CD'ye attırın. Filmlerin hepsinin baskısını yaptırırsanız çok pahalıya patlar. Size bol fotoğraflı günler diliyorum.

 

Tarih: 30 Kasım 2005, 12:23 - İp: 81.***.**2.13
ozzyalp
ozzyalp (üye)
İzmir / Amatör

Sadece düz fotoğraflar çekmek istemiyorum derken kastettiğinizi açabilirseniz daha çok yardımcı olabilirim sanırım.
Şayet bir UV filtreniz yoksa hemen bir tane alın, takın ve mümkünse çıkartmayın. Fiyatları çok makuldur.
Her ihtimale karşı http://www.geocities.com/SoHo/Studios/9594/filtre.htm
burayatıklayın. Filtrelerle ilgili bilgileri burada bulabilir ve amacınıza hangi filtrelerin uygun olduğunu görebilirsiniz. Kolay gelsin.

 

Tarih: 2 Aralık 2005, 16:50 - İp: 81.***.**8.239
  • 1