_gurb_
_gurb_ (üye)
İstanbul / Amatör

Bilgisayar Makinemi Tanımıyor!!

herkese selamlar..oncelikle umarım problemi dogru yere yazmışımdır..eger yanlışsa lutfen uyarın da başka bir bolume acayım konuyu..sorunum şu: yakın zamanda aldıgım canon g6 fotograf makinemi mutlu bir şekilde kullanırken bir beceriksizlik yaptım.Yanlışlıkla içindeki fotoları silerken adsız bir dosyayı da sildim ve sonraki taktıgımda bilgisayarım (windows xp) foto makinemi tanımadı.acaba eski haline getirmem için yeniden mi yazılım yukletmem gerekir, ki bu yontem hiç içime sinmiyor, acaba nasıl bu durumu duzeltebilirim şimdiden teşekkurler..

Tarih: 2 Ocak 2006, 00:25 - İp: yok
juggler
juggler (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

olayin onunla ilgisi olmamasi lazim.. Menulerini bir karistirin makinanin USB baglantisi icin "PTP" ve "Normal" tarzinda iki secenek olmasi lazim, onlari degistirerek bir deneyin bakalim baglanacak mi?.. Zaten size tavsiyem, gidip disardan 20-30 dolara bir USB2.0 kart okuyucusu alip onunla transfer etmeniz fotograflari. hem makinanin pili gereksiz yere bosalmamis olur (malum bunlar sarjli piller, 1000 kereden sonra ise yaramiyorlar) hem de cok daha hizli ve kolay olur. Ben makinalarimi en son ne zaman bilgisayara bagladigimi hatirlamiyorum bile.

 

Tarih: 2 Ocak 2006, 01:11 - İp: 81.***.**6.223
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Ben problemin adsız dosyanın silinmesinden kaynaklandığını sanmıyorum. Bence xp'ye tanıtmak konusunda çabala biraz. karta format atıp tekrar deneyebilirsin. hiç olmadı teknik servisten telefonla bile halledilecek bir konu olmalı çünkü eğer g6'da böyle bir sorun varsa ki sanmıyorum, teknik servisin bu konuda eminim epyce başı ağrımıştır..

 

Tarih: 2 Ocak 2006, 02:46 - İp: 85.***.**4.52
s12345
s12345 (üye)
Ankara / Amatör


MERHABA
BENCE TANIMAMA BİLGİSAYARDAN KAYNAKLIDIR.EN KISA YOLU
BİLGİSAYARI, SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ KULLANARAK,MAKİNAYI TANIDIĞI EN YAKIN ZAMANA GERİ YÜKLEYİN.

 

Tarih: 2 Ocak 2006, 09:49 - İp: 212.***.**5.240
_gurb_
_gurb_ (üye)
İstanbul / Amatör

oncelikle hepinize teşekkur ediyorum.. bugun denedigimde bilgisayar makinemi tanıdı.. arkadaşımın canon makinesini alıp ondaki dosyayı kopyalamıştım kendime belki bi işe yarar diye.. ilk once taktıgımda bişey olmadı fakat dosyayı actıgımda makinemi tanıdı. belki de tesaduf oldu bununla bir ilgisi yoktur ama harici kart okuyucu fikrinize katılıyorum.. bunu denemeliyim teşekkur ederim..

 

Tarih: 4 Ocak 2006, 15:11 - İp: 85.***.**4.108
  • 1