japongozlu
japongozlu (üye)
Çanakkale / Stüdyo Fotoğrafçısı

Nü Çekmek,çektirmek Etikmi?

SELAM HERKESE YA ARKADASLAR BEN NÜ ÇEKMEK İÇİN MODEL ARIYORUM FAKAT NERELERDEN FAYDALANA BİLİRİM YANİ NSL BENİMLE NÜ ÇALISACAK MODEL NERDEN BULACAM YA NÜ ÇALISAN ARKADASLAR BANA YARDIMCI olursanız sevinirim arkadaslar...sanata karsı duyarlı birisini bulmam gerek ...

KONU FARKLI YERE KAYDI BENDE BU ŞEKİLDE KNUMU DEĞİŞTİRDİM BELKİ KONU BAŞLIGI BÖYLE OLUNCA İÇERİSİNDEK
İ KONUYLA PARALELLİKKURMUS OLURUZ.....

#japongozlu' tarafından 01.12.2007 22:11:05 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Kasım 2007, 13:26 - İp: 212.***.**1.226
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

"Sirf bu topic'e mesaj yazmak icin bu siteye uye oldum."

Fakat topiğin başlığınında, ana konu yazısınında değiştirilmiş olduğunu.. Bunun düpedüz ahlak dışı davranış olduğunu çözememiş kimsenin yorumuna, ancak "bravo" denilir..

@hasanboz, eğer forumu takip etseydi, pekde dindar olmayan kimselerle muhatap olduğunu görürdü..

Gaijin'in hiçbir sözüne neden itirazım yok.. Oysa, yanlış sözü görsem, sebebiyle birlikte kendi görüşümü yazardım.. ("dım" çünkü burada itiraz edeceğim satır görünmüyor)


Yazılarımı okumaksızın, önyargılarla dolu cevaplar dolmuş taşmış..

İbretlik bir vaka; gelen cevaba tahammül edemeyip, konu başlığı ve yazısının değişmesi..

 

Tarih: 5 Mart 2008, 10:13 - İp: 85.***.**2.103
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

@hengame nickli üyenin yazısına dikkat ederseniz, yanlış bilgilendirilmiş durumda olduğu anlaşılır..

Tekrar ediyorum.. çok sayıda cevap yazılmış konuda, başlık ve konu ana yazısının değiştirilmesi, etik değil.. Aynı olay görülen başka sitelerde, yasaklı üye durumna düşülür..

#mete007' tarafından 05.03.2008 10:17:41 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Mart 2008, 10:16 - İp: 85.***.**2.103
serguzest2
serguzest2 (üye)
İstanbul / Amatör

Mete0007 senin yazdiklarindan hic bir sey anlamiyorum kusura bakma.

 

Tarih: 5 Mart 2008, 10:53 - İp: 88.***.**9.18
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Anlatıyım..

Önceki cevaplarımı yazarken, bu konunun başlığı tamamen farklıydı.. nü model arıyorum sorusuna verilecek cevap, biraz yol gösterici olmalıydı..

Nü deyince, nedensa birilerinin aklına hemen boylu poslu hatunlar geliyor.. Bu maksatla girişilen şeyin sanat olduğuna ısrar edenler. Neden göbekli bol kıllı bir erkekle sanat icra etmeye niyetleri yok.. birilerinin aklı hep bir yerden aşağı çalışıyor..

Eksikleri gösterilincede kıvırmak için, başlığı ve konu ana yazısını tamamen değiştiriyor..

İlk cevabıma dikkat edin.. göbekliyim, saçım dökük.. O kadar...

Siz sanatmı icra edeceksiniz.. yoksa ahlaksız tekliflere müsait kimseleremi yanaşma gayretindesiniz.. (siz, kelimesini üzerinize alınmayın) Sözüm, girişimini bu şekilde yapana..

 

Tarih: 5 Mart 2008, 11:17 - İp: 85.***.**2.103
serguzest2
serguzest2 (üye)
İstanbul / Amatör

Tesekkur ederim simdi anladim. Siz olaya farkli bir acidan bakiyorsunuz. Tabiki iyi bir fotografin icinde illa guzel yaratilmis insanlar olacak diye bir kaide yok. Haklisiniz. Ancak benim garezim ciplak poz verenlerin hemen fahise gibi gosterilmesine. Ben buna katilmiyorum. Soruyu soran arkadas zaten yanlis bir soru sormus. Eger bu isi hakkiyla yapiyorsan herhangi bir cast ajansina basvurup, sarisin mavi gozlu guzel bir kizla, yok el mankeniyle, yok yaramaz cocukla veya gobegi cikmis obez kel bir modelle ucreti karsiliginda calisilabilir.

 

Tarih: 5 Mart 2008, 11:28 - İp: 88.***.**9.18
mkb1907
mkb1907 (üye)
İstanbul / Amatör

:DD
serguzest2
sen cok entellektuelsin, ben cahıl hıçbırsey okumamış dusunmemış bıze dıkte edılen soylenen seylerı tabu kabul etmişiz hala tarım toplumunda yasıyasn fedeol yo hatta cilalı tas devrınde kalan ilkel ınsanım ben buyum

ama allahtan senın gıbı okumuş kulturlu avrupai herturlu gelışmışlıgı sanata kulture bilime katkıda bulunacak ınsanlar varda bı umudumuz var.

2 satır yazdıgımdan benım barbarlıgımı canılıgımı anlamışın ya helal olsun sana buyuk adamsın vesselam.
sen akrabanın yakınının verdıgı poza bakarsın memesının ucundakı sanatsal ısık oyununa helal olsun guzel iş cıkarmış dersın(ama aslında bılıyorumkı sende ıcınden allah korusun dıyorsun ama entellektuelsın ya soyleyemezsın) ben bakamam utanc duyarım. sozun ozu bu.

ha evet gercekten estetık zaten ınsan vucududa allah estetık yaratmış ona lafım yok zaten. am sanatmı etıkmı olmalımı olmamalımı işte bu dusunce benı baglar.

topiği acan arkadastan ozur dılıyorum alakasız noktalara gıttı konu.

 

Tarih: 5 Mart 2008, 11:34 - İp: 81.***.**3.27
hengame
hengame (üye)
İzmir / Amatör

Sayın mete07 hangi konuda yanlış bilgilendirildiğimi merak ediyorum. Ben genel olarak yazılanları okudum. Başlangıç olarak yanlış bir ifadenin sözkonusu olduğunu farkedip bu konudaki düşüncemi belirttim. Bi davranışın etikliği veya etik olmadığı nitelenemez ancak ahlakiliği sorgulanabilir diye düşünüyorum. Zira etik bir bilimdir.

 

Tarih: 5 Mart 2008, 16:56 - İp: 85.***.**4.130
japongozlu
japongozlu (üye)
Çanakkale / Stüdyo Fotoğrafçısı

serguzest2 5 sayfada yazdıkların kesinlikle dogru sana kesinlikle sonuna kadar katılıyorum yazdıkların konusunda hatta benim söylemek istediklerimi bir çırpıda söyleyi vermişsin teşekkürler....ben ,sen yazana kadar takip ediyordum ama yazmıyordum fakat sonzamanda yazma geregibile dumayacagım kadar farklı yere çekildi.Ve gereksiz konusan bir sürü insanın gereksiz mesajlarıyla ugrasmak istemedim yazmıyordum okadar saçma seyler söyleyenler varki eger en basından okursan göreceksin sözüm serguzeste2...e
konuyuda degiştirme sebebim kesinlikle su... benim konum suydu:nu çeken arkadaslar varsa bana yardımcı olurlarmı...model bulma konusunda yardım istedim bu mesaja cvp verenlerin nelerden bahsettiklerine bi bakarmısın neler yazmıslar bi bak ve güleceksi (örnegin bu kişilere mete007)kesinlikle yazdıgı seylere bakmanı istiyorum ve ondan sonra sen karar ver...lütfen banada bişeyler söyle bence sen saçmalamıssın falan de ne dersen de yanı...heeee degiştirme sebebimi benim açmıs oldugum konuya nsl cvp verdiklerini gördügünde anlayacaksın ....bende yazmıs oldugum konuyu degiştirmek zorunda kaldım bari konuyu degiştirirsem bu yazılmıs olan şeylerle bi paralellik kurmus oluruz diye düşündüm...ben diyorum ki nu modele ihtiyecım var adam diyoki .....sen oku ondan sonra lütfen objektif olarak buraya bişeyler yaz ...Ayrıca sitede konu degiştirilmesinin neresi yanlıs ben bilmiyorum..sankide degişmez anayasa kuralları....git bide anayasa mahkemesine basvur tam olsun..

 

Tarih: 6 Mart 2008, 16:18 - İp: 88.***.**9.24
fondigital
fondigital (üye)
Trabzon / Stüdyo Fotoğrafçısı

nü resim çekmek sanatmı yoksa tatmin olmakmı anlayamadım.

 

Tarih: 17 Mart 2008, 19:26 - İp: 88.***.**5.48
japongozlu
japongozlu (üye)
Çanakkale / Stüdyo Fotoğrafçısı

Merhaba...fondigital aslında ben onu geçtim çoktan ama konu yu basından okumus sanız eger bazılarının yüzünden konu buraya böyle gelmiş bulunuyor...aslından ben konuyu ilk söyle girmiştim nü çeken arkadaslar varmı varsa nu model nereden fln bulurum şeklinde ama bazı arkadaslar konuyu böyle yorumlayınca bari bende konuyla iliskılı olsun baslıgı diye bu sekilde düzeltim...

 

Tarih: 18 Mart 2008, 18:50 - İp: 78.***.**5.80