yokan
yokan (üye)
Zonguldak / Meraklı

Şipşak Foto İçin Baskı Cihazı

Arkadaşlar Merhaba;
Bir arkadaşım askerde fotoğrafciya foto çektirmiş fotocuda hemen basıp veriyormus küçük bir yazıcı ile biraz araştırma yaptım bir çok markanın değişik modellerde portatif foto yazıcısı mevcut fakat pek bilgim olmadağından size sormak istedim foto şipşak işi için yanı basıp hemen vermek için nasıl bir yazıcı almak lazım mürekkeplimi lazermi olucak yada nasıl olucak birde bunun dolumu nasıl olur dolumunu falan kendimiz yapacabilceğimiz bir yazıcı varmı acaba?

Tarih: 14 Şubat 2009, 01:29 - İp: 78.***.**1.46
fotoaktuel
fotoaktuel (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

zannedersem siz başka bir işle meşgulsünüz ve extradan şipşak yapmak istiyorsunuz. Yazdıklarınızdanda anlaşıldığı gibi fotoğraftan hiç anlamıyorsunuz. ama diğer meslektaşlarımın yıllarını ve paralarını harcadığı emeğine hemen ortak olmak istiyorsunuz.
bence bırakın vatandaş kaliteli fotoğraf alsın ve siz kendi işinizi yapın. ben 20 yıldır fotoğrafçıyım ama dondurma satmıyorum... sadece işimi yapıyorum.

 

Tarih: 16 Şubat 2009, 08:47 - İp: 85.***.**3.23
staticc
staticc (üye)
Ankara / Amatör

hocam çok büyük saygı duyuyrum mesleğinize yıllardır verdiğniz emeğe arkdaşın sorusu belki de yanlış anlaşılmıştır
benim sorum ise şöyle ben fotoğrafa cidden gönül vermek isteyen biriyim sadece fotoğraf çekmek isteyen biri şimdi ben evimde fotoğraj kağıdına baskı yapmak istyrum tamamen masumca amatörce bir istek bu konuda bilgi vereblir misniz nasıl bir sistem edinmem gerekir bunu yapabilmek iiiçin şimdiden çok teşekkürler üstadım

 

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:29 - İp: 78.***.**9.30
scorpion41
scorpion41 (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

En ucuz yazıcı olarak hiti 630 ve 730ps olarak isim verebilirim.

 

Tarih: 18 Şubat 2009, 03:41 - İp: 85.***.**3.15
bbcimen
bbcimen (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 21 Şubat 2009, 13:04 - İp: 88.***.**3.43
dragon73
dragon73 (üye)
İstanbul / Amatör

Halen arıyorsan bende senin aradığın gibi bir ekipman mevcut. o fotocuda aynı makineyle size cıktı vermiştir. yanlız baskı maliyetleri yüksektir fakat sarj edilebilir bataryası sayesinde 40 ile 50 ad arasında baskı alabilir bataryayı bir saat içersinde tekrardan tam full sekilde sarj edebilirsiniz. bu üründe makinadan cok batarya pahalıdır. yazıcı termal bir yazıcıdır. kagıt kutusunda 108 adet kağıt ve baskı seriti vardır suan için 80tl civarında kutusu. demekki 80 / 108 = 0,74 krş birim maliyeti var artık siz kaça satarsanız. 3tl den satış yapsanız günde 50 fotoğraf satsanız. günlük 113tl kazancınız olur eğer bulunduğunuz yerde asker varsa 100fotoda satabilirsiniz bir saat yemek molası verip pilinizi sarj edip. iletisim için [email protected] burdan benle temasa gecin.

 

Tarih: 2 Haziran 2009, 00:21 - İp: 94.***.**2.206
  • 1